نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین. اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم >>> به نام خدای صحرای طبس......<<< ●●روی این قفل نوشتند که دعا میخواهد/ ●● ●● من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد ●● >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی" حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی" مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی )))) ***در خود بطلب هر آنچه خواهی ،که تویی ** یا کاشف الزفرات(ای برطرف کننده آه های بلند و نفس های عمیق) خدایا من منتظر معجزه ت هستم 💚
ببین فعلا نه اصلا پایین نمیاد اگه حتی یک گرم میخوای بخری بخر ، اگه نه که هیچی ولی فعلا پایین نمیاد ،نقره هم خوبه خریدش ولی باید برای فروش خیلی صبورتر باشی و البته تزیینی و ساچمه نخری ولی طلا دردسر نداره
حتی اگر پایین بیاد نهایتش برای اصلاح باز میره جلو اینکه میگی یک میلیون یا چند میلیون پایین بیاد نه عزیزم. اگر ریس جمهور. اون کسی که برنامه است میشد نه طلا. اینقدر بالا میرفت و نه سکه و نه آب قطع میشد. و نه برق و نه گاز. از ماست که بر ماست.