2777
2789
عاهاا متوجه شدم من میخام وزنمم ثابت بمونه چون واقعا وزنم اوکیه صورتم پف داره

ایشالا جواب میگیری قشنگ جان

مَن نِگاه اَز مَردُمِ این شَهر می دُزدَم وَلی ؛ آنکِه را سیری نَدارَم اَز تَماشایَش توُیی 🤍✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من سه ماهه هر نوع قند مصنوعی رو حذف کردم اما امروز به خودم اومدم دیدم دارم سوهان کنجدی می خورم

پفک هم خوردم شب هم کیک تولد می خورم

اصن یه وضعی

چرا یهو زدم زیر میز خودم هم نمی دونم

البته که عذاب وجدان فراوان هم دارم بابتش

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

عه همچین رژیمی وجودداره من همینجوری خودم گذاشتم کنارتقریبا دوهفته اس منم عاشق بستنی ام شوهرم منومیبره بستنی فروشی ومنم ناچاراابمیوه طبیعی سفارش میدم واون رویال بزرگ وبالذت میخوره جلوم لعنت به چاقی 😫

گاهی انسانم آرزوست

آره .دیگه نه اینکه حذف کامل قندیجات .منم ۲۰ساله قند رو حذف کردم البته قند کنار چایی منظورمع .اما خرما میخورم .کیک و شیرینی هم اصلاا ولع ندارم .شاید سالی ۱بار.اما بستنی رو بشدت پایه م ..چون میگرن دارم

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

آره .دیگه نه اینکه حذف کامل قندیجات .منم ۲۰ساله قند رو حذف کردم البته قند کنار وایی منظورمع .اما خر ...

حذف قند چه تاثیری داشته براتون؟؟؟

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
حذف قند چه تاثیری داشته براتون؟؟؟

لاغر شدم ..پوستم بهتر شده. جوشام خیلی بهتر شده اعصابم ارومتره ..نفس کم نمیارم..یکی از دلایل حذف قند هم سابقه ی دیابت تو خانواده س ....خرما به خاطر کم خونی میخورم .بستنی هم تنها راه علاج برای میگرنمه ..کیک و شیرینی هم شاید سالی ۱بار .اونم تو مهمونی اونم فقط یه تیکه کوچیک

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو