2777
2789
عنوان

دوس پسرم کلی فحشم داد😔توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 24 پست

اگر واقعا ارزش داری جوابش را نده بلاکش کن

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی محلش ندی اون بیشتر میسوزه

اصلا انگار پیامی نفرستاده بیخیال باش سین نزن اصلا محلش نده

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

من طرف یبار بی احترامی کرد تازه فوشم نداد

یجوری دکمشو زدم ده بار به گوه خوردن افتاد چند بار با اکانتای مختلف پیام داد هر دفعه بدون هیچ جوابی بلاک کردم

وقتی یکی حرکت شکسته دیگه دنبال دلیل برای بخشش نباش چون دوباره تکرار میکنه همین الان بلاک کن دیگه ام سعی کن فکر نکنی بهش

یا بلاک کن یا اصلا سین نزن سین بزنی پررو میشه و سعی میکنه دلتو بدست بیاره

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

من باشم هرررگز بلاک نمیکنم خیلی بدم میاد از این کار ، هیییچوقتم رفتاری نکردم که کسی بخواد بلاکم کنه ، اصلا سین نکن و پروفایلتم لازم نیست چیزه خاصی بزاری ، هیچی مثه سگ محلی و بی تفاوتی طرف و اتیش نمیزنه