2777
2789
عنوان

اندیشه یا استاد معین

56 بازدید | 8 پست

دوستان عزیزم، سلام.

بعد از مدتهای مدید تونستم دوباره بیام نی نی سایت، ولی همیشه و در همه زیارتهام، حتما برای همه ی خواهرها و دخترهای گلِ نی نی سایتیم، دعا میکردم، اگه قابل باشم.❤️❤️❤️❤️

میخواستم بپرسم استادمعین یا اندیشه تهران، برای زندگی چجوریه، ممنون میشم بهم تجربه بدین🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️

استاد معین کجا اندیشه کجا

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اندیشه ک تهران ب حساب نمیاداستاد معینم فک کنم شلوغه باز در جریان نیستم ولی من باشم میرم تهران

ممنونم عزیزم، باتوجه به بودجم گفتم، یکی از بستگان پیشنهاد داد، ولی من شناختی ندارم.

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️

منم خیلی در مورد اندیشه و پردیس و استاد معین تحقیق،کردم .پولم به استاد معین نمیزسید ..فقط خونه های متراژ کم با سال ساخت بالا شاید بشد خرید ..رفتم در مورد اندیشه و پردیس تحقیق کردم گفتن پردیس بهتر هست .