2777
2789
عنوان

آبروریزی

100 بازدید | 10 پست

من یه پسریو دوس داشتم یهو اومد گفت من یه دختریو دوس دارم و دوساله باهاشم من انقد شوک شدم و حالم بد شد اومدم خونه مامانبزرگم و انقد فکر کردم فهمیدم که فقط منو گیر آورد..

امروز بهم پیام داد با وجود اینکه با اون دخترست گفت دلش برای بدنم تنگ شده وگرنه عکس سینه چرکمو واسع همه میفرستع ..

یه بار انقد دست زد یه عالمه چرک سیاه اومد😔😔

انقد امروز ناراحت بودم که خالم از دهنم کشید و رفت بهش پیام داد گفت گوشی من دستشه و یه بار دیگه بهم پیام بیخود بده شوهرخالم دارش میزنه و آخرشم گفت فهمیدی بچه..

اون میترسم جواب بد بده خیلی استرس دارم مامانبزرگمم میگه برو خونه خودتون خیلی ناله میکنی از اونورم همون پسره کلی عکسو فیلم نود ازم داره دارم میلرزم با یه دختر دیگه ام دوساله دوسته و عاشقشه از اونورم فشار روحی رومه دختره ۴ سال از من کوچیکتره همش با خودم مقایسه میکنم دارم دیوونه میشم😔😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط اینو بدون تهدید خودش جرمه از پیاماش و حرفاش اسکرین بگیری ی شکایت بره براش حساب کار دستش میاد

تو آرزوهامون یه پوشه هست به اسم"حسرت به دل" که قشنگترین آرزوها توشه :)