2777
2789
عنوان

مهمونهای ده نفره و تعداد بالا 😓

106 بازدید | 7 پست

اگه مهمونهای با لای ده نفر براتون بیان بدون دعوت و این یه عادت شون باشه و قراره هی تکرار بشه . چیکار میکنین ؟ من خودم اگه دختر داشته باشم برای دخترم نمیپسندم خونواده شوهرش این کارو باهاش کنن انگار اسیر و برده گرفتن مخصوصا ک روابطشون سرد و پر از تنش باشه . حالا خونوادخ شوهرم بی درکن .تعداد بالا میان چند روز و شب میمونن .. با خودشون کلی ادم میارن . گاهی ۱۲ نفر میشن و من اذیت میشم . ب گذشته فکر میکنم ک چقدر ساده بودم تو دیگ براشون غذا میپختک ولی خودشون اصلا خونه دختراشون نمیرن و کسی ام نمیزارن بره .فقط خونه خودشون دعوت میکنن دخترارو .یه وقت کار نکنن . از خودم بدم میاد بی زبونم . چیکار کنم ب نظرتون ؟ فکر کن یهو زنگ میزنن ما شهرتونیم ده مین دیگه میرسیم

بهشونم چیزی بگم دعوا میشه شوهرم دادو هوار میکنه یا خودشون دشمنی میکنن . با این چیزا میگم جدا شم خودمو راحت کنم .اخه چرا درک ندارن برای دختر خودشون خیلی مراعات میکنن منو انگار اسیر گرفتن شوهرمم بهشون هیچی نمیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظر شوهرت چیه؟

خونه از خودمه . شوهرم الان دوساله بیکاره .قبلش هم کارگر بود . نظرش مهم نیس فقط داد و هوار نکنه . ب خاطر بچه ام جدا نمیشم . ولی این قضیه رفته رو اعصابم . نمیدونم درسته یا نه ک جدا شم . وگرنه میخواستم تحمل کنم چون خودم مستقلم با مشکلات شوهرم کنار. اومدک ولی با خونواده اش نمیتونم کنار ییام سر این میگم جدا شدم . انکار منو اسیر گرفتن خونه مم هتلشونه

خونه از خودمه . شوهرم الان دوساله بیکاره .قبلش هم کارگر بود . نظرش مهم نیس فقط داد و هوار نکنه . ب ...

روحیه ات چطوریه؟

میتونی اگه اومدن خونه ات یه دعوا راه بندازی و فشار عصبی رو تحمل کنی که دیگه نیان؟

راه های زیادی هست.

یکیش اینه که مستقیم با مادرشوهرت حرف بزنی بگی این رفتارشون داره باعث طلاق میشه.

دو اینکه خودتو بزنی مریضی بگی خودشون اشپزی کنن. اگرچه من بدم میاد کسی دست به وسایلام بزنه.

یا اینکه به شوهرت بگی از بیرون غذا بگیره. حتی اگه یه وعده هم واسه ۱۲ نفر از بیرون بگیره دیگه شاید بهش فشار مالی بیاد!

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

فامیلاشونم خیلی پررو هستن که بدون دعوت مستقیم شما میان خونتون.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)