2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب منطق اینو میگه ، ولی دل آدم تحمل نداره ، حس مادرانه قابل مقایسه نیست

من بچمو دوست دارم خیلیم دوست دارم. اما شوهرم یه جور دیگه تو قلبمه که با هیچ کس و هیچ چیز قابل مقایسه نیست..

من دخترم یه سال و نیمشه بعد زایمان نمیدونم افسردگی گرفته بودم یا چی که اصلا انگار دوسش نداشتم به بچم حسی نداشتم بعد یه سالگیش کم کم مهرش ب دلم افتاد و الان عاشقشم. نمیدونم از چی بود که انکار اصلا مادرش نیستم و نمیخوامش

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری

بچت از جونت وبندنافته ولی شوهرت ممکنه بت خیانت کنه

نه دیگه فرض سوال بر اینه شوهر هم آدم خوبی باشه

وگرنه بحث رها شدن باشه ، اگه شوهر خوب باشه تا آخر عمر کنارته ولی بچه ی جایی ازت جدا میشه میره دنبال زندگیش

درحالیکه تو تموم زندگیت رو ریختی پای اون بچه

این سوالا از بیخ و بن ایراد داره مدل دوست داشتن هر کدوم فرق میکنهحتی بین بچه ها یکی کوچیکتره شیرین ز ...

نمیدونم بنظر خودم ایراد نداره سوالم

چون درسته نوع دوست داشتن فرق میکنه ولی تو ی جایی حاضری ی سری فداکاری هایی برای ی دونه از اینا بکنی که اون نشون میده کدومشون بیشتر برات عزیزه

نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه

بچت از جونت وبندنافته ولی شوهرت ممکنه بت خیانت کنه

منم شوهرم رو تا زمانی دوست دارم که وفاداره. هر وقت خیانت کرد ولش میکنم و دورشو قلم میگیرم. و اجازه میدم بره با لیاقتش خوش باشه، و اون زن هم که قراره با شوهرم باشه اونقد حقیر و کوچیکه که پس مونده ی منو بخوره

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری

من بچمو دوست دارم خیلیم دوست دارم. اما شوهرم یه جور دیگه تو قلبمه که با هیچ کس و هیچ چیز قابل مقایسه ...

هر آدمی ی مدله دیگه ، درست و غلط وجود نداره

اتفاقا کسی که وابستگی کمتری به بچه ش داره ، بچه بهتری تربیت میکنه

والا من یه شوهر دارم دو تا بچه قربونشون برم🧿🧿🧿تا وقتی که بچه دار نشده بودیم شوهرمو روی سرم میذاشتم میگفتم شوهرم خاصه هیشکی جای شوهرمو نمیگیره🥹وقتی پسرم بدنیا اومد گفتم صد تا بچه بیارم هیچوقت اندازه پسرم دوست نخواهم داشت👶 تا اینکه چند سال بعد دخترم به دنیا اومد دلمو برد دیوونم کرد عاشقم کرد و من شوهرمو فراموش کردم🤣🤣

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍