ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خب منطق اینو میگه ، ولی دل آدم تحمل نداره ، حس مادرانه قابل مقایسه نیست
من بچمو دوست دارم خیلیم دوست دارم. اما شوهرم یه جور دیگه تو قلبمه که با هیچ کس و هیچ چیز قابل مقایسه نیست..
من دخترم یه سال و نیمشه بعد زایمان نمیدونم افسردگی گرفته بودم یا چی که اصلا انگار دوسش نداشتم به بچم حسی نداشتم بعد یه سالگیش کم کم مهرش ب دلم افتاد و الان عاشقشم. نمیدونم از چی بود که انکار اصلا مادرش نیستم و نمیخوامش
تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری
بچت از جونت وبندنافته ولی شوهرت ممکنه بت خیانت کنه
منم شوهرم رو تا زمانی دوست دارم که وفاداره. هر وقت خیانت کرد ولش میکنم و دورشو قلم میگیرم. و اجازه میدم بره با لیاقتش خوش باشه، و اون زن هم که قراره با شوهرم باشه اونقد حقیر و کوچیکه که پس مونده ی منو بخوره
تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری
والا من یه شوهر دارم دو تا بچه قربونشون برم🧿🧿🧿تا وقتی که بچه دار نشده بودیم شوهرمو روی سرم میذاشتم میگفتم شوهرم خاصه هیشکی جای شوهرمو نمیگیره🥹وقتی پسرم بدنیا اومد گفتم صد تا بچه بیارم هیچوقت اندازه پسرم دوست نخواهم داشت👶 تا اینکه چند سال بعد دخترم به دنیا اومد دلمو برد دیوونم کرد عاشقم کرد و من شوهرمو فراموش کردم🤣🤣