2777
2789
ببین شوهرت هم بچه رو از تو بیشتر دوست داره مطمین باش عذاب وجدان چیه

خودش برعکسشو میگه ولی فکر کنم بچه که دنیا بیاد اولین باری که بغلش کنه نظرش عوض میشه اونم مثل من میشه

اینجوری وجدانم راحت تره

من هم بچه دارم هم باردارم

مسلما بچم رو بیشتر دوست دارم

ولی شوهرم همیشه میگه تو رو بیشتر از بچه ها دوست دارم 🥺

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه جالب منم همینطور

تا حالا جز خودم ندیدم کسی انقدر رک این حرفو بزنه 😅😅

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

منم تازه بی بی چکم مثبت شده،فعلا نمیتونم ارتباط برقرار کنم با بچه،عزیزم شما هم اول بارداری دردپریودی ...

درد پریودی ک وحشتناک داشتم اصلا فکر نمیکردم باردار باشم

ی سری لک داشتم برای لانه گزینی بود از ی هفته قبل پریودم

چیزی نیست اینا طبیعیه

خودش برعکسشو میگه ولی فکر کنم بچه که دنیا بیاد اولین باری که بغلش کنه نظرش عوض میشه اونم مثل من میشه ...

نه نه اصلاااا به حرفش اهمیت نده،😂شوهر منم تو حاملگی همین و میگفت هر چند الان نمیگه بچه رو از من بیشتر دوست داره میگه هر دوتاتون و خیلی و اندازه هم دوست دارن ولی خب من بچه نیستم که من میفهمم اونو خیلیییی بیشتر از من دوست داره😂

من هم بچه دارم هم باردارم مسلما بچم رو بیشتر دوست دارم ولی شوهرم همیشه میگه تو رو بیشتر از بچه ها دو ...

شوهر منم همینو میگه و هربار من ی عالمه عذاب وجدان میگیرم

فکر میکردم فقط منم که بچه رو ترجیح میدم

البته منم ب اون میگم تو رو بیشتر دوست دارم ولی الکی میگم😅

چه جالبمن مثلا فکر میکردم بین بچه ها نمیشه فرق گذاشت همشون از جون آدمن

فرق نمیذارم هر دو تاشونو دوستدارم ولی دیگه شوهرمو یه جور دیگه دوست دارم اوایل برام مثل بت بود ولی حالا یه همسر.

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
درد پریودی ک وحشتناک داشتم اصلا فکر نمیکردم باردار باشم ی سری لک داشتم برای لانه گزینی بود از ی هفته ...

منم ده روزه درد وحشتناک پریود دارم هی میگیره ول میکنه،کمر درد هم دارم،روز موعد هم یکم ترشح قهوه ای داشتم خیلی میترسم،فعلا آزمایش تیتر بتا دادم معلوم بشه همه چی

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..