2777
2789
عنوان

راز اعتماد به نفس بعضیا چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 46 پست
ببین این طبیعیه همیشه اعتماد به نفس نداشته باشی چون اون وقت اعتماد به نفست کاذبه و واقعی نیستولی عزت ...

پس من عزت نفس ندارم ولی مرسی ک گفتی خودمم دوست دارم رو خودم کار کنم

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم ی پارتنر ی خانواده خوب داشته باشه بهش ذوق کنن بهش بها بدن اعتماد بنفسش بالا میره ک من هیچ کدومو ...

دقیقا من از بچگی بهم حس زشت بودن ناکافی بودن دادن الان ک بزرگ شدم حتی اگه صد نفرم بگن خوشگلی باز اون زخم هایی بچگی رو یادم نمیره انگار خیلی روم اثر گذاشتن

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋
پس من عزت نفس ندارم ولی مرسی ک گفتی خودمم دوست دارم رو خودم کار کنم

بله ظاهرا

واقعا مسئله مهمیه و سعی کن حتماً روش کار کنی

بعد اینکه عزت نفست رو تقویت کنی متوجه میشی چقدر زندگی برات قشنگ تره و ذهنت اسوده تره

بله ظاهرا واقعا مسئله مهمیه و سعی کن حتماً روش کار کنی بعد اینکه عزت نفست رو تقویت کنی متوجه میشی چق ...

دقیقا من حتی الان میخام برم تو اجتماع چون اضطراب اجتماعی و کمبود عزت نفس دارم خیلی سختمه

دقیقا من از بچگی بهم حس زشت بودن ناکافی بودن دادن الان ک بزرگ شدم حتی اگه صد نفرم بگن خوشگلی باز اون ...

واقعا محیط خیلی اثر داره

اما حالا که به این سن رسیدی میتونی ذهنیتت رو تغییر بدی

من اعتماد بنفسم رو بدست اوردم عالیم الان میدونی جطوری اینکه قرار نیست از کسی خوشگلتر باشم یا مردم منو خوشگل ببینن اصلاااا تا دلت بخواد از من خوشگلترم باشه ربطی ندارع ب من خیلی خس و خالم خوبه

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
پس چرا همه اول ب ظاهرت نگاه میکنن یا عیب های ظاهریتو ب رخت میکشن

اطرافیان درستی نداری

و گرنه دوران و بر من اینطوری نیست

و خب اونایی که رو ظاهر فوکوس کردند از کمبود اعتماد به نفس خودشون هم هست. هم به خود و هم به بقیه گیر می دن. ولی شایسته توجه نیستند. بیشتر باید به حالشون دل سوزوند.

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

دقیقا من از بچگی بهم حس زشت بودن ناکافی بودن دادن الان ک بزرگ شدم حتی اگه صد نفرم بگن خوشگلی باز اون ...

منم همینم همه بهم میگن خیلی قشنگی ولی اصلا اعتماد بنفس ندارم

خانواده همیشه حس ناکافی بودن دادن همیشه مث اضافی برخورد کردن

همیشه بهترین لباسو امکانات واسه برادرم بود

همینا باعث میشه ادم خودشو کم ببینه

واقعا محیط خیلی اثر داره اما حالا که به این سن رسیدی میتونی ذهنیتت رو تغییر بدی

🥰❤️👏

ادم درونگرایی ام هستی؟

نه اصلا درون گرا نیستم ولی کمبود اعتماد ب نفسم باعث میشه هی پیشرفت نکنم هی عقب بمونم هی خجالت بکشم

مثلا وقتی ارایش دارم یا وقتی پوستم خیلی خوب میشه یا وقتی بدنم میاد رو فرم ولی بعضی روزا خیلی احساس ن ...

این قضيه از ظاهرت نیست

از فکرت هست

یاید ببینی چرا فکر می کنی وظیفه داری بی نقص و خیلی خوشگل باشی؟ این افکار از کجا میاد؟

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

نه اصلا درون گرا نیستم ولی کمبود اعتماد ب نفسم باعث میشه هی پیشرفت نکنم هی عقب بمونم هی خجالت بکشم

میفهمم چقدر سخته

فقط کافیه بخوای تغییر کنی

مطمئن باش از عهده اش بر میای

روی توانایی هات تمرکز کن

کم کم وارد اجتماع شو، توی جمع وقتی راجب موضوعی اطلاعات داری یا دوست داری صحبت کنی فقط وارد بحث شو و اصلا فکرشو نکن بقیه چی راجب حرفت فکر میکنن کم کم به خودت میای میبینی چقدر همین اثر گذاشته

مثلا وقتی ارایش دارم یا وقتی پوستم خیلی خوب میشه یا وقتی بدنم میاد رو فرم ولی بعضی روزا خیلی احساس ن ...

برای شروع کتاب تصمیم گرفتم خودم باشم رو بخون

یکم ازین حس و حال بیرون میای