2777
2789
عنوان

راز اعتماد به نفس بعضیا چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیافه که اصلا مهم نیست ولی جدای از اون اعتماد به نفس از نوع تربیت والدین میاددرونی هست و به شرایط اط ...

پس چرا همه اول ب ظاهرت نگاه میکنن یا عیب های ظاهریتو ب رخت میکشن

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋
مثال بزن

مثلا وقتی ارایش دارم یا وقتی پوستم خیلی خوب میشه یا وقتی بدنم میاد رو فرم ولی بعضی روزا خیلی احساس ناکافی بودن میکنم حتی با ارایش یا هر چیز دیگه ای

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋

این که طرف خودش رو دوست داره و برا خودش ارزش و احترام قائله بیشتر به عزت نفس برمیگرده. اعتماد به نفس یعنی اعتماد داشتن به خودت، یعنی خودتو باور داری، میدونی که به هرکاری دست بزنی عالی از پسش برمیای، بهتر از همه. من به شدت اعتماد به نفس بالایی دارم. از خانواده هم نیومده. چون بین بقیه اعضای خانواده فقط من اینطوریم. و باعث شده هرمحیطی میرم نفر اول اونجا باشم. برا کار، درس، و.... نمیدونم دقیقاً چطوری اینجوری شدم. ولی از بچگی کتاب خون بودم و زیاد کتاب میخوندم. در نوجونی خیلی از کتابهای ساده آنتونی رابینز رو خونده بودم. فک میکنم تأثیر اونها بوده. ولی در عزت نفس کمی مشکل دارم. باید کتاب بخونم

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

ادم ی پارتنر ی خانواده خوب داشته باشه بهش ذوق کنن بهش بها بدن اعتماد بنفسش بالا میره

ک من هیچ کدومو نداشتم خانواده ک دختر رو ادم حساب نمیکنه فقط به پسر بها میدن

پارتنر هم ک ندارم کسی سمت من نمیاد

چجوری کار کنم ببین مثلا یجوریم گاهی وقتا اعتماد ب نفس دارم گاهی وقتا نه

ببین این طبیعیه همیشه اعتماد به نفس نداشته باشی چون اون وقت اعتماد به نفست کاذبه و واقعی نیست

ولی عزت نفس رو همیشه باید داشت

این دو تا خیلی باهم فرق داره

عزت نفس یعنی دقیقا اونجوری که هستی خودتو قبول و باور داری این مورد چه راجب توانایی ها چه چهره صدق میکنه

باید رو این مورد کار کنی

راجبش کتاب بخون، پادکست گوش بده اینا باعث میشه بهتر با این موضوع اشنا بشی چون خیلی مبحثش طولانی تر از اونه که اینجا بشه بهت بگم

ارزش های خودتو بشناس و بهشون بها بده

خودتو دقیقا همون جور که هستی دوست داشته باش