2777
2789
عنوان

شوهر خیالی مو تو واقعیت دیدم بیان عکسشو نشونتون بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 100 پست
از اون مادر کوسه ها که زن و بچه داره و ظاهرش متشخصه اما دیوث تر از خودش فقط خودشه و دختر بازهاین وای ...

یک پست دیدم

گفته بود پسرا شغل تونو کامنت کنید

دخترا بگید چه شغلی از پسرا دوست دارید

اگر جفت شد نیمه گمشده تونو پیدا کردین

این مرد هم اون زیر کامنت گذاشته بود مهندس

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من الان به این نتیجه رسیدم که وقتی به یک خانم میگیم همسرتون زیبانیست میگن ازچشم من اونوببینین،واقعادوست داشتن یک چهره خیلی سلیقه ایی هست

•هرچه میپوشی پرازمردانگی،هستی ولی سرمه ایی پوشیدنت ایمان من رامی برد...!𝟙𝟜𝟘𝟜/𝟠/𝟙𝟠🙂🫀•

یحتمل سی و شش هفت ساله و یا بیشتر .... کارمند

اره کارمنده مهندس کامپیوتره

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

اسی قشنگم این چیه خدایی؟

🥴

صفحه دوم

ممنون میشم عکس رو پاک کنید تایمش تموم شده نمیتونم پاک کنم

@niniyar

یک پست دیدم گفته بود پسرا شغل تونو کامنت کنید دخترا بگید چه شغلی از پسرا دوست دارید اگر جفت شد نیمه ...

توام برو ریپ بزن بنویس مهندس

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

توام برو ریپ بزن بنویس مهندس

سبک بازی میشه شانم میاد پایین 😂 در شأن من نیست به مرد پیام بدم