2777
2789

به من گیر نمیدن ولی بابام میگه تا تاریکی خونه باشم نباشم مخمو میخوره

یا مثلاً بفهمه بیرونم میگه چرا میری بیرون😂😂😂

۲۰

The walking dead💘گربه ها💘موسیقی💘روانشناسی 💘 فلسفه💘گیتار💘

شوهر سابقم عوضی میگفت از ۷ به بعد حق نداری بری بیرون ..منم ریدم بهش🤣🤣🤣🤣

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من۴۱ سالمه

چ مجردیم

چ متاهلی کسی مانع نمیشد

حتی شبم رفتم برا خرید

البته اینو بگم من زیادم بیرون نمیرم

خونه رو بیشتر. دوست دارم

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

من خانوادم هیچی نمیگفتن ولی امان از داداشم

کافی بود یکم آفتاب غروب کنه زنگ پشت زنگ که کجایی

خیلی روم حساسه هنوزم بعد ازدواج میگه تنها بیرون نرو یا با شوهرت برو یا دوستات

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بدم میاد بعد ازدواج هم گیر بدن

رفتار ها و کارای دیگش این موردو پوشش میده

ولی تاحدی بهش حق نیدم یه بار نزدیک بود منو بدزدن

بچگیام

داداشمم چشمش ترسیده دچار وسواس فکری شده چون بابام منو دستش سپرده بود که نزدیک بود اون اتفاق بیوفته برام

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

چرا چکار میکنه مثلا

مثلا تو خیالاتش فکر میکنه دوسپسر داشتن این شکلیه که یه لحظه با تیپ معمولی و جیب خالی میری پارک سر کوچه اونم به این راضی میشه دیگه نمیدونه که دوس پسر داشتن درامد و یا پول توجیبی خوب میخواد یا مدام باهاش بیرون بری و متنوع بپوشی، اصلا مغزش تو ۳۰ سال پیش گیر کرده

ψ ❤️