2777
2789
عنوان

بیاید ازتاپیک های گلبرگ ریزون بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 53 پست
یکی دیگه رو یادمه سیر گزاشته بود اونجاش گیر کرده بود بیرون نمی اومد تاپیک زده بود کمک میخاست

ولی یه خبری چند سال پیش در اومد

یکی واقعا لامپ کرده بود اون قسمت

و مجبور شدن جراحی کنن و ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ندیدم اینواون خانمه یادته میگفت می خوام از دوس پسرم حامله بشم یادگاری نگه دارم میگفت با سرنگ جمع کنم ...

وای نه خداروشکر این سم ها رو ندیدم

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اون کارو کرده بود خب ؟

خودت فکر میکنی چرا ؟

نشنیده بودی ؟ خبرش حسابی وایرال شده بود.....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

منم یکی دیدمراجع دعا نویس بودبعد یکی گفته بود که همسایه مون یه پیرزنه از سر دلسوزی رفتیم کمکش کنیمبع ...

اره بعضیاشون خیلی جالبن

یکیش این بود ی کاربر تعریف میکرد میگفت یکی در خونه یه خانواده رو میزنه، بچه میره مامانش رو صدا میکنه مامان مره دم در بعد برمیگرده چادرش رو برمیداره و میره دم دم دوباره و دیگه هیچوقت برنمیگرده هیچکس هم نتونست پیداش کنه..

یا یه نامادری بچه سه ساله یورش رو با مشما میکشه مشما میکشه رو سر بچه گره میزنه نامادریش تعریف میکرده بچه دست و پا میزد گریه میکرد من صداشو میشنیدم، و پدر بچه بلخره رضایت میده اعدامش نکنن ولی طلاقش میده زنه هم ریلکس میره باز ازدواج میکنه..

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
اره بعضیاشون خیلی جالبن یکیش این بود ی کاربر تعریف میکرد میگفت یکی در خونه یه خانواده رو میزنه، بچه ...

اسن جالب نبود

تلخ بود

تلخخخ

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

اسن جالب نبودتلخ بود تلخخخ

نه میگم تایپیکش جالب بود کابران اتفاقات عجیب رو تعریف میکردن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
عزیزم منم هم خودم هم حداقل ده نفر اطرافم بعد از کرونا بچه دار شدیم..... قاعدتا با این آمار دقیق شما ...

هر چیزی که شما نمیدونی یعنی علمی نیست؟به نظرت زیر بار این قضیه میرن و مقاله مینویسن که بله واکسن کرونا فلان عوارض رو داشته؟شما ساده ای؟یا فقط چون نمیخوای قبول کنی توجیح میکنی بچه خودم و اطرافیانم اینطور بودن بماند همین یکماه پیش دو روز بیمارستان بهرامی بودم بخش ان ای سیوش همین بود