2777
2789
عنوان

بیاید ازتاپیک های گلبرگ ریزون بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 53 پست
واییی خخچطوری آویزیون می شد 😂جیش چرخشه رو یادمهاونکه تو کمد قایم می شد😂وای فکر کن به بیرون از اینج ...

یکی دیگه رو یادمه سیر گزاشته بود اونجاش گیر کرده بود بیرون نمی اومد تاپیک زده بود کمک میخاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی تاپیک اتفاقهای عجیب دیدم خیلی جالب بود دوست دارم پیداش کنم باز بخونمش یا تایپیک دنیای اموات

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

این پسره که هر روز تاپیک میزنه چرا هیچ دختری از من خوشش نمیاد قد بلندم تحصیلات خوب شغل خوب و...بعد چندماه پیش با یه کاربری دیگه یه عکس گذاشت گفت خودمم ولی یه بلاگر اشپز تو اینستا بود

یکی دیگه رو یادمه سیر گزاشته بود اونجاش گیر کرده بود بیرون نمی اومد تاپیک زده بود کمک میخاست

😂😂😂

سم خالص

لعنتیا یه مدت گیر دادن بودن به خوراکی ها

هر میوه ای می دیدم یه چیزی یادم میومد😬😬

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

این پسره که هر روز تاپیک میزنه چرا هیچ دختری از من خوشش نمیاد قد بلندم تحصیلات خوب شغل خوب و...بعد چ ...

وایییی😂😂

اخه فکر نکرده بود دروغ بگه یه جایی معلوم میشه

ماه که پشت ابر تا ابد نمی مونه😂

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

اون اونو یادمه ، تاپیک خودش نبود .

تو یه تاپیکی اظهار نظر کرده بود .

اون تاپیکه شوهرش هروقت میرفت حموم با خودش روزنامه میبرد ، آخرش متوجه نشدیم چرا و استارتر هم دلیلشو نگفت .

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
هیچ دکتری این حرف رو نزده عزیزیکی هست تو اینستاروپوش سفید می پوشه ولی پزشک نیست........حتی اسمش توی ...

من زایمان کردمبچم اکسیژن کم اورد از هر ده تا بچه۸تاش همینه دکترم گفت عوارض واکسنه کروناست که مادرا زدن رو ریه و قلب بچه ها

من ی تاپیک اتفاقهای عجیب دیدم خیلی جالب بود دوست دارم پیداش کنم باز بخونمش یا تایپیک دنیای اموات

منم یکی دیدم

راجع دعا نویس بود

بعد یکی گفته بود که همسایه مون یه پیرزنه از سر دلسوزی رفتیم کمکش کنیم

بعد گفت بود من دعا نویس بودم و خیلی هارو اذیت دادم

الان همونا میان اذیتم می دن دست و پاهاش نشون داده بود که کبوده

دوس دارم پیداش کنم

یه خانومی بود بچه هم داشت دوس پسرش که نکرفته بودش موقع متاهلی دوباره با هم ارتباط داشتن شوهرشم فهمید خواست ژلاقش بده شب قرار بود بزرگا بیان حرف بزنن حل کنن موضوع رو همون صبح که هنوز شب نشده بود این کاربر تاپیکمیزد که با دوس پسرم بیرون رفتم و میخوایم ازدواج کنیم

بخاطر اونپسر شوهرش و بچه اششش جگرگوشه اش رو ول کرد بی ابرو هم شد همه فامیل فهمیدن بعد طلاقشمدوسپسر نگرفتش

من همیشه تاپیکاش رو میخوندم حالا چندوقت پیش تاپیک زد جوری مظلومنمایی کرد بیشتر کاربرا به شوهرش حرف میزدن فکر میکردن مقصر

خیلیییسس برام عجیب بود از نزدیک ندیده بودم ادمخیانتکار که بخاطر دوسپسر از بچه کوچیکشم بگذره

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اقدس الویه یکی هم میگفت با مسواک مادرشوهرش توالت رو شسته

بیچاره مادر شوهره

الویه رو دیگه نگید 🤦

کاش یادمون بره

باز خوبه مثل غلام نصاب نیس هرماه می بینیبم و یادمون میاد

من زایمان کردمبچم اکسیژن کم اورد از هر ده تا بچه۸تاش همینه دکترم گفت عوارض واکسنه کروناست که مادرا ز ...

عزیزم منم هم خودم هم حداقل ده نفر اطرافم بعد از کرونا بچه دار شدیم..... قاعدتا با این آمار دقیق شما باید ۸ تامون به مشکل میخوردم حداقل ، نه ؟!

این دکتری که این حرف رو زده بهتون، قطعا آداب ِ صحبت در مورد مسائل علمی رو میده.... اگر به این حرفش ایمان داشت، مطمئن باش تا حالا همین آمار ! رو مقاله کرده بود و چاپ کرده بود ..... اما می بینی که فقط به شما شفاهی اومده گفته.....

ببین شاید هم بعدا اصلا همچین مقالاتی چاپ بشن..... مهم نیست برام چون من صحبتم فقط علمی صحبت کردن هست نه انتشار بی پشتوانه هر مطلبی در مورد علم..... موضوع صحبت من فقط همینه .....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یه خانومی بود بچه هم داشت دوس پسرش که نکرفته بودش موقع متاهلی دوباره با هم ارتباط داشتن شوهرشم فهمید ...

ندیدم اینو

اون خانمه یادته میگفت می خوام از دوس پسرم حامله بشم یادگاری نگه دارم

میگفت با سرنگ جمع کنم خودم تزریق کنم...

ینی اسیدی بود

یه تاپیک خانمه میگشت دنبال اهدایی

بعد گفت چون شوهرم زشته می خوام بچم خوشکل بشه 😂