2777
2789

چشمم به اون عکسه افتاد حالا نگرانم انرژی منفی نداشته باشه توی زندگیم یا رو خودم بیفته؟

چندبار سوره فلق رو خوندم و لا حول و لا قوة الا بالله خوندم.

ایا اینکه چشمت به دعا و طلسمی اینجور بخوره بده؟تبعاتی داره؟

حالا رفته تو مخم با اینکه یک لحظه چشمم خورده هی میاد تو ذهنم... و هی هم میترسم از اینکه هم چشمم خورده هم هم هی میاد توی ذهنم تصویره

خدا هست✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا این مدلی نیست طرز کارش

حتی اگه دست هم بزنی باز احتمال داره فعال نشه

نگران نباش و تلقین هم نکن

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)

اصلا این مدلی نیست طرز کارشحتی اگه دست هم بزنی باز احتمال داره فعال نشهنگران نباش و تلقین هم نکن

خوبه خوب پس یه لحظه نگاهم خورد

بعد بد اینه هرچی ذهنت رو سرکوب می کنی بدتر یه چیزی میاد تو ذهنت حالا حکایت منه.منم هی میاد تو ذهنم اون یه لحظه نگاهم که به نصویره افتاد ولی خداییش چه کاریه آخه عکس این چیزا رو میزارن.

پس اسم و هدف داره و غالبا با دست زدنم حتی فعال نمیشه چه رسد به نگاه... خوبه خیالم راحتتر شد.

خدا خودش انرژی منفی رو ازمون دور کنه...

خدا هست✨️

یه دوش بگیربعد دو رکعت نماز بخونچیزی نمیشه ها اینو گفتم که دلت اروم بگیره

قربونت عزیزم.اره حتما... خدا حافظ خودت و عزیزانت باشه و بهترین ها رو بهت بده خدای غنی و کریمی که هرکس رو بخواد بی حساب و کتاب روزی میبخشه.انشالله به حق اسم اعظمش نگه دار خودت و خانواده ات باشه و بهت خیر بده

خدایا خودت همیشه حافظ خودم و عزیزانم باش

خدا هست✨️

سبحان الله🫤دختر تو مگه کافری؟این حرفا چیه،همون چهار قل ک خوندی کافیه

نه بابا معتقدم شدیدا...

ولی خب تو قرآنم داریم طلسم و جادو هست.

اره والا خودم رو سپردم به خدایی که از همه بالاتره.یه کوچولو رو چیزایی که خیلی میترسم وسواس دارم.

خدایا از گناهان ریز و درشتم به بزرگی و رحمت خودت بگذر و شر و بلا رو از خودم و خانواده ام دور کن

خدا هست✨️

نه بابا معتقدم شدیدا...ولی خب تو قرآنم داریم طلسم و جادو هست.اره والا خودم رو سپردم به خدایی که از ه ...

خیالت راحت عزیزم.

خدااز هر قدرت و جادویی بالاتره.

طبق گفته آیت الله بهجت همین قدر ک معوذتین و آیت الکرسی رو بخونی کفایت میکنه

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀