2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره برم سرکار بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 54 پست
بله وام شما تو خونه پدرت چ ربطی ب شوهرت داره؟ حتی وام ازدواج و هرکی قسط خودشو میده حتی بهترین شوهر ه ...

مامان بابایه من ادمای اویزونی نیستن اگه وامیو گرفته باشن خرج کردع باشه گردن بقیه نمیندازن خودشون فکر خودشونو میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐مگه واممو ننه بابام خرج کردن که بدن این وامو خونه خریدم دوتایی خب من اینو از اجاره خونه راحت کردم ...

اهان من فک کردم وام ازدواج یا وام دوران مجردیته ، چقد عنتره شوهرت بگو این وام تموم میشه ب هرحال ولی دیگه بهش اعتماد نکن و براش کاری نکن

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

😐مگه واممو ننه بابام خرج کردن که بدن این وامو خونه خریدم دوتایی خب من اینو از اجاره خونه راحت کردم ...

خونه خریدید با این وام ؟

به نامت هم چیزی شده یا این کار رو هم حتی نکردید؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین شپهرت نمیخواد جلوتو بگیره چون فهمیدست من از اول گفته بودم میخوام برم سذکار له دروغ قبول میکرد ...

من قبل ازذداجم شاغل بوذم نمیتونست حلومو بگیره میکرفت میرفتم شکایت میکرذم

چند وقت پیشم گفت بشین خونه دعوا راه انداختم گفتم اهان مگه ردز اول منو تو خونه دیدی

من دیگه غلط بکنم

درس عبرت ک دیگه براش کاری نکنی مردای بیشعور لعنت ب نادری ک اینو زایید و تربیت کرد

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

خونه خریدید با این وام ؟به نامت هم چیزی شده یا این کار رو هم حتی نکردید؟

چرا کردم سه دونگ همین رو دلشون مونده خب طلامو دادم واممو دادم سه دونگ گرفتم وامم ده سال طول میکشه تموم ی درصد مشکل میخوردیم بازم گردن من بود بعدشم شوهرم صد سال دیگه نمیتونست اجاره خونه بده حداقل باعث شدم از الاخون والاخونی در بیاد الان ازم طلب داره

فکر میکنم دوس نداره من درامدی داشته باشم چیزی داشته باشم هیچ وقت حمایتم نکرد هر پیشنهادی دادم نه اور ...

مثل شوهر منه خیلی عوضیه هزار تومن تو کارتم نمیریزه سرکار هم نمیزاره برم

درس عبرت ک دیگه براش کاری نکنی مردای بیشعور لعنت ب نادری ک اینو زایید و تربیت کرد

تمام اخلاق گند مادرشو داره خیلی چیزارو. مادرش تو گوشش میخونه من فکر میکنم وامم مادرش بهش یاد داده نده به پسرش حرف یاد میده پسرشم میاد به من میگه فلان کارو بکن نتیجشم رسید به وامم چون حرف مادرو پسرو گوش نکردم تحدید شدم

مثل شوهر منه خیلی عوضیه هزار تومن تو کارتم نمیریزه سرکار هم نمیزاره برم

شوهر من اگه بدونه پس انداز دارم ازم میگیره تا پولش تموم میشه بعدشم بهم پس نمیده. منم این یکم پولی که جمع کرده بودم بعش نگفتم فعلا با همون دارم واممو میدم خوبه یکم برا خودم کنار گذاشته بودم

شوهر من اگه بدونه پس انداز دارم ازم میگیره تا پولش تموم میشه بعدشم بهم پس نمیده. منم این یکم پولی که ...

مردای امروزی جای زنا رو گرفتن حیف مرد که به اینا بگیم شوهر منم بدونه پول داره به هزار و یک بهانه ازم میگیره میگه لازم دارم دیگه نمیده

چرا کردم سه دونگ همین رو دلشون مونده خب طلامو دادم واممو دادم سه دونگ گرفتم وامم ده سال طول میکشه تم ...

خب پس وام رو خودت بده

خونوادت هم بعدا کمکت کنن

اصلا بحث اینکه وام رو اون بده ، راه ننداز دیگه ولی خرجی ۵۰۰ تومن و یه تومن در ماه کم هست .... بیشتر بگیر

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊