2777
2789
عنوان

تاپیک زن دوم شده کسی

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 50 پست
منم تا خواستم بخونم ببینم چی به چیه یهو بقول معروف تایپیک پوکید🤣🤣🤣

ای بابا

اگه بی ادبی کردی و جوابت رو ندادم دلم رو شکستی حرفت تو ذهنم میمونه و نمیبخشمت یادت باشه تا یکی تاپیک میزنه از کار بدش میگه حرف مزخرف بی ادبی تحویلش ندی حتما مشکلش هست دلیلی نداره وقتی خودش داره میگه کارش اشتباه بود تو بخوای بهش چرت و پرت تحویل بدی همون بهتر که تو نظر ندی امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا بحث سر این بود اینکار چ تبعاتی داره خدایی درسته حلال ولی هر حلالی قرار نیست انجام بشهالان با ...

اره دقیقا

من سرکلاس جمعیت خانواده از استاد پرسیدم گفت زن دوم وقتی درسته که بشه عدالت برقرار کرد چون نمیتونن عدالت برقرار کنن اصلا درست نیست

اگه بی ادبی کردی و جوابت رو ندادم دلم رو شکستی حرفت تو ذهنم میمونه و نمیبخشمت یادت باشه تا یکی تاپیک میزنه از کار بدش میگه حرف مزخرف بی ادبی تحویلش ندی حتما مشکلش هست دلیلی نداره وقتی خودش داره میگه کارش اشتباه بود تو بخوای بهش چرت و پرت تحویل بدی همون بهتر که تو نظر ندی امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔

خانما یک چیز بگم نریزید سرم

ببینید نر های خدازده خیلی هاشون وقتی با دختری دوست میشن نمیگن که متاهل هستن

بعد که دختر بدبخت رو وابسته ودلبسته خودشون کردن تازه میان میگن اگه زن دوم میشی من حرفی ندارم

زن دوم شدن اشتباهه

خونه کسی رو خراب کردن اشتباهه

اما خیلی وقتا دیدم همه انگشتا میره سمت اون دختر بیچاره و کلی برچسب میزنن بهش

خیلی ها هستن تاوقتی تو منجلاب دوستی با مرد متاهل گیر نیفتادن متنفرن از اینکه زن دوم بشن

اما وقتی گیر بیفتن اون حسشون مانع میشه که منطقی فکر کنن.

بحث اون دخترا و زنایی که از همون اول میدونن طرف متاهله و میرن وسط زندگیش فرق داره.

این اصلا بازخورد قشنگی نداره اون قدیم بخاطر اینک ارتباطات محدودتر از الان بوده این مسایل بوده ولی ال ...

دقیقااا

نه حاجی گفته بود اگه تو اطرافیانتون بوده بگیدبعد یه مشت زن پیکمی اومدن گفتن ما متخصص و جراح میشناسیم ...

دیدی طرف چقدر بیشعور بود دفاع میکرد اعصابم واقعا خورد شد

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

چی گفته بود توش؟

یکی بود میگفت یک اقای دکتری سه تا زن گرفته

و چون دکتره اصلا هول و بیشرف نیست

هر کی هم میگفت دکتره هول بوده اون خانمه از دکتره دفاع میکرد 😂😂😂😂

یعنی کسی پشت دکتر حرف میزد ایشون میگفت چون تحصیلات داره آدم خوبی بوده

ببین کلا هیچ کس نباید قضاوت کرد خب ولی کلا اینکارا قشنگ نیستاون دختری ام ک وارد رابطه جنسی با یک مرد ...

من قضاوت نکردم آخه کلا نرسیدم به تاپیک

یکی بود میگفت یک اقای دکتری سه تا زن گرفته و چون دکتره اصلا هول و بیشرف نیست هر کی هم میگفت دکتره هو ...

🤣🤣🤣🤣