2777
2789
منم همین هفته ام

عزیزم پس امتحانش کن ولی ولی ولی زیاد نخور با دکترت هم مشورت کن

من دکتر گوارشم بهم قرص نعناع داد گفت مشکلی نداره

ولی عرق نعناع رو خودم گرفتم میخورم

کلا یه هفته س حالم خوبه اونم بخاطر همین عرق نعناس ک نجاتم داد

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم بارداری اولم ویار شدید داشتم . فقط یه سری چیزا میتونستم بخورم غذا برنج و مرغ و گوشت که هیییییچی. فقط خیار و گوجه و ماست و خیار میتونستم بخورم . دیگه ته ضیافتم سالاد شیرازی و ترشی بود . اما حالم فقط با نقل زنجبیلی و بیسکوییت ترد و چوب شور بهتر میشد . دیگه باید بسازی . واسه من یک ماه و نیم اینطور بود بعد کم کم بهتر شدم . قرص نخور اصلا تاثیر نداره

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

رو هر کسی یه چیزی تاثیر داره . باید ببینی حال خودت با چی . مثلا خواهر من فقط خوراکی های بیرون و میتونیت بخوره با لیمو ترش . اما من اصصصلا کیک و کلوچه نمیتونستم . خودت با چی حالت خوب میشه؟ من نمک هم میخوردم حالم خوب میشد .

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

دکترم دارو میدهو سرم فایده نداره خیلی بد وضعیم فکنم فقط معجزه نیازه

چند هفته ای؟ اگه زیر سه ماهی اصلا نگران جنین نباش هیچی هم نخوری بازم نیاز بچت از ذخیره بدن خودت تامین میشه الان کوچیکه نیاز زیادی نداره فقط فولیک اسید و ویتامین د۳ رو بخور روزانه حتما

قرص خوبم نمیکنه اصلا تاثیری نداره

هرچی بیشتر گشنه باشی حالت تهوعت بیشتره

دمیترون متوکلوپامید و ب6 قرص حالت تهوعه

به دکتر بگو سرم برات بنویسه خیلی موثره

کشک قره قروت الوبخارا برگه زردالو یا میوه های دیگه کنار دستت داشته باش.باید مدام دهنت بجنبه

ماست و نعنا خیلی برامنکه موثر بود الانم که فصل پرتقاله که عالیه

پوستشم مدام بو کن کارایی که خودم میکردم🥲.کلا چیزای ترش و سرد حالو بهتر میکنه

منم فقط نون خشک یکم عسل میخورم اونم بالا میارم

عزیزم عسل در بارداری ممنوعه نخور اصلا

همه چیو امتحان کردم جز سیرابی میگن خیلی خوبه اما واقعا مزاجم نمیکشه

نه سیرابی واسه همه خوب نیست منم با زور و مصیبت سیرابی خوردم که بهتر شم اما بسیار بدتر از قبل شدم .

من اصلا چیزای شیرین نمیخوردم . چون حالت تهوع بهم میداد .

فقط ترش میخوردم .

واینکه نون خشک و سیرابی هم خوب بود .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .