2777
2789
عنوان

شوهرم از خونه انداخت منو بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1201 بازدید | 59 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب وقتی نمیخاد قبول کنه مشکل داره و بره درمان کنه من چ گناهی کردم واقن؟؟ حتی وقتی خونه مامانم هستم ح ...

منم زیاد از لحاظ روحی اوکی نیستم و تنش زیاد تو بچگی باعث استرس و عصبیانیت و عدم اعتماد بنفس و... خیلی از مشکلات دیگه شده برام

فقط یه چیزی رو بهتون دوستانه میگم اگه همسرتون خودش رو درمان کردند برگردید اگر نه طلاق کمتر آسیب به فرزندتون میزنه تا زندگی دوباره

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

بله خعلی مشکلات هست الان تنها ترسم اینه بلایی سر خودش بیاره

از اول ازدواجتون همینطوری بود؟

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

شوهر من روانی ولی دکتر نمیره

خیلی ها هستند که خانوادشون حتی جرئت ندارند بهشون بگن بیمارند

تو اطرفیان دیدم کسی که پارانوئید شدید بوده ولی هیچوقت بیماریش رو نپذیرفته