2777
2789
عنوان

شوهرم از خونه انداخت منو بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 59 پست
کسی هست اینجا جدا شده باشع؟ با بچه کوچیک چیکار کردی تا چند وقت سختت بود الان جطور خرج بچت و در میاری ...

عزیزم چرا تا تقی ب توقی میخوره اسم طلاق میارین

چرا فکیعنی زندگی بعداز طلاق گل و بلبله

خاستی بیا پی وی صحبت کنیم از سختیای زندگی ی نفر بگم ک ب غلط کردن افتاده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه هیچی فقط قلیون میکشه مشکل روانی داره ینی من احساس میکنم بعد از چهارسال زندگی از همه چی زود ناراح ...

اختلال روانی داره همسرتون

کاش ببریدش برای درمان

من حس میکنم خیلی دوستت داره ولی بیماره

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

عزیزم چرا تا تقی ب توقی میخوره اسم طلاق میارینچرا فکیعنی زندگی بعداز طلاق گل و بلبله خاستی بیا پی وی ...

چه غلطی بکنم؟؟ با بچه کوچیک

یه شوهر روانی

تا آخر عمر خودمو پا سوز یه زندگی پر از فشار روانی کنم؟؟

وقتی حتی تو خوابم استرس دارم یه وقت زودتر از من بیدار نشه ک

بره توقیافه

حتی وقتی مریضم باید از ترس اینکه عصبی بشه قایم کنم

یه بار نشد قهر کنم بیاد از دلم در بیاره فقط جنون داره میگه تو نباشی میمیرم معتاد میشم فلان میشم

اختلال روانی داره همسرتونکاش ببریدش برای درمان من حس میکنم خیلی دوستت داره ولی بیماره

اخه دوس داشتن ینی همسرت کنارت آرامش داشته باشه نه؟

من هیچ آرامشی ندارم

روزی پنج شیش بار رابطه داشتیم بازم راضی نبود

بچه اذیت میکرد من باید قیافه تحمل میکردم

حرف میشنیدم

اختلال روانی داره همسرتونکاش ببریدش برای درمان من حس میکنم خیلی دوستت داره ولی بیماره

نمیره ینی دیگه برام مهم نیست

میدونی تو این چهارسال من چی کشیدم؟

موقع بارداری یه چشمم خون بود یکیش اشک

همش رابطه میخاست

درکی از حال من نداشت

خودش از کارای خودش عصبی میشه ولی بازم ادامه میده

نمیره ینی دیگه برام مهم نیست میدونی تو این چهارسال من چی کشیدم؟ موقع بارداری یه چشمم خون بود یکیش ...

بمیرم براتتت

بخدا دوستت داره ولی مریضه

اگه دوستت نداشت که یه بهونه مثل همین میاورد و میرفت خیانت میکرد

اینکه خودش از رفتار های خودش عصبی و ناراحته خب یعنی بیماره

من خودم بیماری وسواس داشتم از کارهایی که خودم میکردم گریم میگرفت

بیماری روحی خییییلی بده خیلی😥

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

استارتر فعلا یه چمد روز بمون خونه بابات تا اروم بشی و ببینی اون چه حرکتی میخاد بزنهزنگت نزده تو چی؟؟

نه اون زنگ زده ن من

فقط قسمش دادم جون بچه

که خودشو نکشه ننش بیاد بگه تقصیر تو بود من بمونم ی عمر عذاب وجدان

اخه دوس داشتن ینی همسرت کنارت آرامش داشته باشه نه؟من هیچ آرامشی ندارم روزی پنج شیش بار رابطه داشتیم ...

پنج شش بار رابطه واقعا زیاده و قطعا مشکلی هست

شاید همین رابطه ی زیاد باعث بد اخلاقی و عصبانیتش میشه

بمیرم براتتتبخدا دوستت داره ولی مریضه اگه دوستت نداشت که یه بهونه مثل همین میاورد و میرفت خیانت میکر ...

خب وقتی نمیخاد قبول کنه مشکل داره و بره درمان کنه من چ گناهی کردم واقن؟؟ حتی وقتی خونه مامانم هستم حالم بده میترسم برم با خانوادم بیرون

میترسم گشنه بشه غر بزنه به من کلن آدم بد بختی از من ساخت

نه اون زنگ زده ن من فقط قسمش دادم جون بچه که خودشو نکشه ننش بیاد بگه تقصیر تو بود من بمونم ی عمر عذا ...

خوب کاری کردی مادرشو در جریان گذاشتی

نترس خودشو نمیکشه تو فکر خودت و بچه باش

اون از پس خودش برمیاد

بزار یه چند وقت نبودتو جای خالیتو حس کنه قدرتو بدونه

زنگ نزن بهش خونوادشو همینکه در جریان گذاشتی خوبه