2777
2789
عنوان

رفتم دندونپزشکی بیااااید

126 بازدید | 12 پست

دندون عقلم درومده بود زده بود ب دندون کنارش ک قبلن هم عصبی کشی کرده بودم هم پر کرده بودم و اذیتم میکرد کاملم در نمیومد نیمه نهفته بود چون جایی نداشت

رفتم دکتر عکس گرفت گفت دندونی ک پر کردیو بکشم برات تا دندون عقلت ک سالمه بیاد جای این دندونت ک پر کردی چون دندون عقلت سالمه حیفه بکشی ولی این دندونت خورد شده کلن بعدن ب مشکل میخوری باز مجبور میشی بکشیش

منم دندونی ک پر کرده بودمو کشیدم بماند ک چقد اذیت شدم چون هم ریشه دندونم محکم بود هم خورد خورد درومد 🤦🏻♀️الانم یساعت میشه ک اومدم خونه با ژلوفن و یخ دردو دارم تحمل میکنم اخر این هفته ام مراسم خاستگاری و بله برونمه😂😂 چقد من خوشبختمممممم😂😂🚶🏻♀️

کسی بوده دندونشو بکشه و دندون عقلش جاشو پر کنه؟

برای ازدواج منو عشقم یه صلوات بفرستید🥲🩷🙏🏻 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا دکتر بهتر می دونه اما کیفیت دندون عقل مثل دندون معمولی نیست. بعدم بینشون فاصله می افتنه وکج درم ...

گفت اگ خاستی بیا بعدش دندون میزارم برات ولی شاید نیاز نشد

نمیدونم بنظرت کار خوبی کردم یا ن؟

دیکتر دندونمو دید گفت۷۰٪ب عصب نرسیده یهو ممکنه حین کار بگم عصب کشی مث خر موندم تو گل نمیدونم ب ۷۰٪اع ...

بنظرم تا درد نمیکنه عصبی کشی نکن چون عصبی کشی باعث میشه دندونت ب مروز خورد بشه و دیگ قدرت قبلو نداشته باشه همون ترمیمش کن روکش بکش کافیه ولی اگ درد میکنه عصب کشی نیازه چون ب عصبت رسیده

نمی دونم. اگر قابل ترمیم بود همونو کاش درست می کردین

پوف نمیدونم واقن من ب پیشنهاد دکتر گوش دادم دیگ اگ ب ضررم بوده خودا ازش نگذره🚶🏻♀️ اگ ب ضررم نبوده خودا خیرش بده😂