2777
2789
عنوان

برای مادرتون کادو ظرف وظروف نگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 38 پست

خدا مادرتو رحمت کنه.. ولی یه جاهایی واقعا وسیله لازم دارن. به دردشون میخوره. مامان منکه وسواس وحشتناک فکری داره.. تصورکن هرلباسی بخریم هزارتا ایراد میذاره یا میگه خوبه بعد میبینیم رفته پس داده یا داده یه نفر دیگه.. هرادمی یه جوره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس چی بخرم

ببین چی لازم داره

مثلا من مادرم شکرخدا کمدش پر از لباس های نو و شیک

مانتو و روسری هم زیاد داره

اما الان داشتم فکر میکردم کفش مناسب نداره

تصمیم گرفتم کفش بخرم

میتونی کیف کفش شال لباس یا عطر و ادکلن و محصولات مراقبت پوست بخری

یا حتی باهم برید کافه کیک و قهوه بخورید

یا ناهار مهمونش کنی

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

زن بابات چند سالشه

حدودا ۲۰ سال جوون تر

من تا وقتی مادرم زنده بود بابامو خیلی خیلی دوس داشتم

محبت مادرم ب چشمم نمیومد. هر روز سر ساعت ۱۰ بهم زنگ میزد غم من غم اون بود..... الان ک نیست میفهمم فرشته بود بخدا بابام هیچ سراغی ازم نگرفت حتی گفت من زن گرفتم دیگه نیا ک اختلافی پیش نیاد..

زندگی من تقسیم شد ب روزای خوبی ک یه فرشته کنارم بود و الان ک نیستش

حدودا ۲۰ سال جوون ترمن تا وقتی مادرم زنده بود بابامو خیلی خیلی دوس داشتم محبت مادرم ب چشمم نمیومد. ه ...

عزیزمن خیلی ناراحت شدم چرا بابات همچین حرفی بزنه بالاخره تو بچشی اون خانوم هرلحظه باباتو میتونه ول کنه بره

خدا مادرتون رو رحمت کنه.

اشتباه ما خانمها یا کلا ادمیزاد اینه ک از وسایلمون استفاده نمیکنیم این ی واقعیته ک ممکنه ظرف و لباس وسیله ای ک گذاشتیم واسه بعدها اصلا عمرمون قد نده بخوایم خوشیش رو بکنیم

کاربر سال ۹۶ هستم