2777
2789
عنوان

دخترم از مدرسه اومد رفت دستشویی یهو جیغ زد که پاهام خونی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3162 بازدید | 96 پست

یک توضیح کامل

دو دلگرمی

سه فراهم اوردن وسایل مورد نیاز

چهار اموزش استفاده

پنج اموزش بهداشت فردی

شش محیط گرم و تمیز

هفت دمنوش و کیسه اب گرم

هشت خوراکی مقوی

نه فراهم اوردن محیط ارام بدونه تنش از طرف بقیه افراد خانواده

من مادر دوتا دختر نوجوونم❤🥰

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

مامانای باتجربه میشه توضیح بدید بادخترم چطوری درمورد پریود صحبت کنم اخه یه خورده باهم رودربایستی دار ...

یه کتاب عالی بهت معرفی میکنم .

نگرانی های دخترانه از انتشارات مهرسا . توی گوگل سرچ کن خودشون ارسال هم دارن .

اگر علائم دخترت شروع شده بده این کتابو بخونه فقط هم درباره پریود نیست کلا درباره تغییرات بلوغه بهش بگو اینو بخون هر سوالی داری ازم بپرس بعد به سوالاتش جواب بده .

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد خودم افتادم که چقد وحشت کرده بودم چون هیچی بلد نبودم ۱۳ سالم بود مامانم هیچی بهم نگفته بود مسخرم ...

وا چرا توهین میکنی من بهش قبلا اموزش دادم منتها تو این سن اینجوری شد ترسید چون به پاهاش برخورد کرده بود پاهاش خونی بود تا جای دیگش

وا چرا توهین میکنی من بهش قبلا اموزش دادم منتها تو این سن اینجوری شد ترسید چون به پاهاش برخورد کرده ...

توهین کردم؟بچت ترسیده دقیقا مثل من خودتم که داری غصه میخوری چرا الان شده

برای پسرا کتابی سراغ نداری؟

نه واقعا . چون دوتا دختر دارم اصلا پیگیر مسائل پسرا نیستم . 😁

از پادکستای مشاوره که شنیدم گاهی ، میگن پسر رو خوبه اگر یه بزرگتر امن غیر از پدر بهش بگه که از نظر سنی نزدیکتر باشه به خودش. مثلا دایی یا عمویی که بزرگتره ولی با هم راحتن یا برادر بزرگتر . اگر دیگه هیچکس نبود پدر هم خوبه .

ولی خوب حتما کتاب هم هست در این مورد یکم سرچ کنید پیدا میشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚