امروزصبح رفتم حموم محل عملمو با شامپو بچه شستم بدون هیچ دردی واقعا اغراق نمیکنم درد و ضعفم درحد یه سرما خوردگی ساده بود جز تو بیمارستان خونه شیاف مسکن استفاده نکردم واقعا خیلی خیلی خوشحالم که این لطفو در حق خودم کردم از داخل اتاق آماده سازی با یه خانمی که زایمان طبیعیداشت بودم تا فردا موقع مرخص شدن یعنی قشنگ تمام مراحل زایمان طبیعی رو دیدم به چشم خواهرانه چون دوستون دارم میگم شده برای زایمان برنامه ریزی کنید شده پول قرض کنید برید پیش یه دکتر خوب سزارین بشید زایمان طبیعی واقعا وحشتناکه و اصلا یک نوع زجره
فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسیکه منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من سزارین شدم یکم اذیت شدم ولی طبیعی دردش خیلی بیشتره
اما برای اینکه هنوز شکمم یکم بزرگه پشیمونم
اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س) ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹 خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚
هزینه ی ماما خصوصی و بیمارستان خصوصی هم تقریبا پول سزارین میشد ولی انتخابم طبیعی بود...به شرایط بدنی آدما ربط داره منم یه سزارینی کنارم بود میگفت کاش منم طبیعی زایمان میکردم....
✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨