2777
2789
عنوان

دو روزه سزارین شدم واقعا خداروشکر میکنم بابت انتخابم

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 22 پست
من سزارین شدم خیلی خوب بود ولی یک خانمی که با من بود تو ریکاوری اینقدر داد میکشید هوار میزد که انگار ...

واقعل حتی اگه کم تحمل ترین آدم در برابر دردم باشی درد سزارین در برابر زایمان طبیعی نیش پشه هم نیست

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا نمیخواین به این حقیقت برسید که واقعا بدن با بدن فرق داره و چون شما سزارینت راحت بوده پس دلیل نمیشه همه سزارینشون راحت باشه و برعکس خواهر من طبیعی بود راحت خواهرشوهرم سزارین بود تا الان از کمر درد جیغ میزنه به خاطر اون بی حسی از کمر

عروس همسایمون طبیعی بود کلی بخیه خورد

فقط بدن ادمه که تعیین میکنه کدوم زایمان براش راحته

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

بله خب بخیه طبیعی جای سختیه و مرطوبهولی سزارین مثل عمل معمولیهدکتر بی نهایت مهمه

به خدا من باورم نمیشد اولش گفتم دیگه خیلی لوسه مگه بعد از زایمان طبیعی آدم درد داره!! اما وقتی ناله هاش تبدیل به جیغ شد فهمیدم طفلی واقعا حالش بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

نمیدونم چرا نمیخواین به این حقیقت برسید که واقعا بدن با بدن فرق داره و چون شما سزارینت راحت بوده پس ...

مورد بوده تو زایمان طبیعی 30 تا بخیه خورده یه موردم داشتیم یک سال بعد از سزارین شکمش خود به خود از محل بخیه باز شده و خونریزی کرده اون بستگی به شانس داره

زندگی کوتاهه 

مورد بوده تو زایمان طبیعی 30 تا بخیه خورده یه موردم داشتیم یک سال بعد از سزارین شکمش خود به خود از م ...

دقیقا

بعد اینجا میخوان ثابت کنن فقط فلان زایمان خوبه

نه فقط به بدن ادم بستگی داره

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

واقعل حتی اگه کم تحمل ترین آدم در برابر دردم باشی درد سزارین در برابر زایمان طبیعی نیش پشه هم نیست

کادر اتاق عملی که پیشم بود گفت اون خانم چون چندین لایه چربی دور شکمش بوده برای همین درد داره حالا نمیدونم دید من ترسیدم اینو گفت یا واقعیت داره

دقیقا بعد اینجا میخوان ثابت کنن فقط فلان زایمان خوبه نه فقط به بدن ادم بستگی داره

اگر زایمان طبیعی خوب بود حداقل توی ایران تمام پزشکای زنان خودشون سزارین نمیکردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40