2777
2789
عنوان

یه خواهر بسیار سلیطه دارم😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 94 پست
این بادکتر ومشاوره شاید حل بشه

اره بابا چون سنش ج ری که حل میشه

از ۱ سال و نیم پیش فهمید مریضه ما خیلییی به دلش راه اومدیم و اینم تازوند و عصبی تر شده کلا

مریضیش یه مربضی که همیشه باهاشه شاید موقع ازدواج هم طرف بگه نمیخوام حق میدم بهش که یکم بی حوصلس ولی از نظر جسمی خیلییی سالم دکتر همگفت داروش هست که بدین از اونور بیارن خوب خوب شه ولی خیلی بیماریش کمه و لازم نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی خواهر کوچیکت چندسالشه از نظر جثه زورش میرسه یا نه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
ببین تو اول فلنگو ببند بعد بفکر خواهرت بیفت😂😂 اول باید ت بزنی ب چاک بعد خواهرتم میبری خونتون فقط ه ...

😂😂😂😂وایییی

خواهر کوچیکمم میگه منم میام پیشت

بخدا من انقدر هوای همینم که یکم عصبیه رو دارم انقدر شرایط تفریح و گشت گذار با دوستاش و... رو براش فراهم میکنم که حالش خوب باشه خوش بگذره بهش افسرده نشه ولی خب دفتارش تغییر نمیکنه

خواهرمنم همینه از بچگی البته ازمن ۶سال بزرگتره.وحشیه واقعا

منم شوهرکردم ولی انقدددد خون منو یک عمر کرده تو شیشه ازش بدم میاد اون روز رفتیم بیرون با شوهرم خیلیییی از خونه دور شدیم درحد ۲۰ دیقه نیم ساعت دست کردم تو کیفم دیدم ی وسیلم نیست ترسیدم که دم در ننداخته باشم رو زمین نگران زنگ زدم خونه بیست بار جواب نداد که میخواستم خونه رو یه چک کنه خبر بده ما برنگردیم اخر زنگ زدم موبایلش گفت اتاقمم نمیتونم پاشم!!ما اون همه راهو برگشتیم میخوام بگم انقد خره این ادم

شرایط بچهها توی یه خونه یکسان نیست. شاید از نظر شما مادر پدرتون براتون هیچی کم نذاشته. اما از نظر خو ...

نه ما خیلی با هم حرف میزنیم خیلی پدرم اهل مطالعه و صحبت های اخر شب و تبادل نظر و....

ولی این خواهرم بیشتر دوستای بیرون خونه رو انتخاب میکنه تا تو خونه دوستاش هممیگن عصبیه.

درکش میکنم مریضیش جوریه که ما هم نگران ازدواجش هستیم و خودش قطعا بیشتر غصه میخوره منم میخوام کمکش کنم اما نمیشه نمیدونم چی کنم

نه ما خیلی با هم حرف میزنیم خیلی پدرم اهل مطالعه و صحبت های اخر شب و تبادل نظر و....ولی این خواهرم ب ...

باید مستقیم به زبون بیاره که کمکتونو میخواد . تا وقتی نگفته به شما مربوط نیست. چون دخالت کنی اذیت میشه.

مریضیش چیه؟ من متوجه نشدم

از قصد این کارارو میکنه وفتیم میبینه هیچکی هیچی نمیگه بدتر میکنه توفامیلمون یه دخترب همینجوری بو خون ...

ای وای چه بد.باز خوبه درست شده

من میگم خب این بد رفتاری ها باعث میشه بعدا مردم هم لگن فلانی خیلی عصبی و برای ازدواجم براش بد شه

انقدررر خواهرم خوشگله چشمای درشتتتتت هیکل خوش فرممم صورت صاف موهای بلندددد

حیفه به خاطر رفتارش همه بگن دختر جالبی نیست

😂😂😂😂وایییی خواهر کوچیکمم میگه منم میام پیشت بخدا من انقدر هوای همینم که یکم عصبیه رو دارم انقدر ...

اینجور آدما ک قدرشناس نیستن بابا فقط کار خودشونو میکنن ب رفتار بد خودشون پایبند میمونن امیدوارم هر چ زودتر نجات پیدا کنین از دستش😊

🫡"sarbaz"

باهاش درگیر نشو واقعا دیگه نمیدونم چی بگم خدا شفا بده همچین روانیایی رو...

چقدر خواهر بزرگ بودن سخته

من خسته شدم

همش نگران بابامم غصه نخوره الان وضعیت مالیش بده و کلی باهام درد و دل میکنه منم نگرانشم

مامانم از اونور تنهاس یه مدت هی حواسم هست باز افسردگی نیاد سراغش خدایی نکرده

خواهر کوچیکم خیلی شاد و سرحاله مراقبم اون شادیش با دعوا کردن اون یکی خواهرم از بین نره و همینطور سر زنده باشه

خستم بخدا شاید من خیلی خودمو درگیر میکنم

ای وای چه بد.باز خوبه درست شده من میگم خب این بد رفتاری ها باعث میشه بعدا مردم هم لگن فلانی خیلی عصب ...

اون دختر که میگم مشکل روانی داره والانم اونقدر خوب نیست ولی وقتی دید هیچکی از ترس جواب رفتاراشو نمیده سواستفاده کرد دیگا ازیتاش خیلی زیاد شده بود .حقیقتا اگه جلوی رفتارشو نگیرید هیچ وقت نمیتونه ازدواج کنه چون این دخترم حدود ۵۰سالش شده ونتونست با هیچکی بسازه

با این توصیفات یه چوب بردارید دوتا خواهری اینقدر بزنیدش که صدای غاز بده

😂😂😂😂واییی

صورت من جای چنگایی که زده مونده منوالا دلم نمیاد صورت صاف مثل ماهش چنگی بشه

فقط نمیدونم چیکار کنم اسایش داشته باشیم

اون دختر که میگم مشکل روانی داره والانم اونقدر خوب نیست ولی وقتی دید هیچکی از ترس جواب رفتاراشو نمید ...

وایییی دقیقا منم نگران اینم.نامزد سابقم همینطور عصبی بود و این یه سری رفتار های اونو داره از اون موقع من میگم مامان یه فکری کنیم بدتر نشه درستش بشه

چقدر خواهر بزرگ بودن سخته من خسته شدمهمش نگران بابامم غصه نخوره الان وضعیت مالیش بده و کلی باهام در ...

واقعا تو حق داری ناراحت باشی ازین وضعیت هر کس دیگه هم میبود الان طاقتش طاق شده بود، بهتره این مدتی ک اونجا هستی باهاش درگیر نشی ب خواهر کوچیکتم بگی باهاش در نیفته چون ب صلاح هردوتونه!

🫡"sarbaz"

وایییی دقیقا منم نگران اینم.نامزد سابقم همینطور عصبی بود و این یه سری رفتار های اونو داره از اون موق ...

بیماریه خواهرت چیه؟این دختره چند بارم نامزد کرد ولی از بس خوس اخلاق بود کسی باهاش نساخت🥴