2777
2789
عنوان

شوهرم‌ اصرار میکنه برای یلدا همه رو به باغمون دعوت کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 46 پست
یعنی حتی خونواده ها هم نمیدونن ؟

فقط و فقط پدر و مادر من میدونم حتی خواهر برادرام نمیدونن

مادر و پدرمم چند باری اومدن تو خونه شون نزدیک اونجاس

خود همسرم گفت به خانواده اش نگیم چون به شدت متوقع هستن و حرف دربیار که باغشون فلان بود فلان چیزش بد بود از این حرفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یا قابلمه پارتی کنین

یا دنگی دونگی

به کسیم فشار نمیاد

دایی من داره باغ داره

چون روی ی نفر فشاره

بقیه هم دوست دارن بیان باغ

داییم همیشه دنگی دونگی میکنه تا سه چهار روز هم میمونن عشق دنیا رو میکنن

اینجوری عالیه

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

ما باغ خریدیم به هیچ کس نگفتیم واسه همین چیزاخریدیم واسه دو روز آرامش نه مهمونداریمنطقی بشین صحبت کن ...

دقیقا مثل ما

به خدا ده سال بیشتره هیچکس نمیدونه

دو سال پیش هم یه خونه ی دیگه گرفتیم اونم هیچکس نمیدونه

برام عجیبه بقیه هرکاری میکنن همه خبردار میشن

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

دقیقا مثل ما به خدا ده سال بیشتره هیچکس نمیدونه دو سال پیش هم یه خونه ی دیگه گرفتیم اونم هیچکس نمیدو ...

منم مخالف باغ خریدن بودم

بدبختی اینه کار شوهرم داداشاش یکیه هر کاری کنیم بقیه زود میفهمن

دقیقا مثل ما به خدا ده سال بیشتره هیچکس نمیدونه دو سال پیش هم یه خونه ی دیگه گرفتیم اونم هیچکس نمیدو ...

دقیقا عین ما.ما هم خونه پیش خرید کردیم جدا از خونه خودمون و خیلی کارای دیگه به هیچ کس نگفتیم.من خودمم از کسی هیچی نمیپرسم

من مثل شما تعجب میکنم

اگر توانایی مالیشو دارید همسرتون میتونه .بگو بیان . جوجه اینا بگیرید. بگو بقیه هم کمک کنن تو جموجورو ...

اخه فقط جوجه و برنج نیست

اجیل و هندونه و انار و ژله و..... باید باشه اینا هزینه اش بیشتر از غذاست

اونمواسه ۲۷ نفر

منم مخالف باغ خریدن بودمبدبختی اینه کار شوهرم داداشاش یکیه هر کاری کنیم بقیه زود میفهمن

من پول عروسیمو باغ خریدم

ولی خب دلیلی نداره همه بدونن یا بخوان استفاده کنن

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

اخه فقط جوجه و برنج نیستاجیل و هندونه و انار و ژله و..... باید باشه اینا هزینه اش بیشتر از غذاستاونم ...

میگم ک اگر توانایی مالیشو دارید از نظر من یکی ایرادی نداره. اگر ندارید ک بهش بگو اگر میشه تقسیم کنیم با خانواده ها.

parasoo1989@