2777
2789
عنوان

شوهرم‌ اصرار میکنه برای یلدا همه رو به باغمون دعوت کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 46 پست
دقیقا عین ما.ما هم خونه پیش خرید کردیم جدا از خونه خودمون و خیلی کارای دیگه به هیچ کس نگفتیم.من خودم ...

دقیقا منم همینم

هیچی از کسی نمیپرسم

کسی هم ازم چیزی بپرسه جواب نمیدم

کلا نمیذاریم هیچ خبری از زندگییمون ، از خونه بیرون بره

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

دقیقا منم همینم هیچی از کسی نمیپرسم کسی هم ازم چیزی بپرسه جواب نمیدم کلا نمیذاریم هیچ خبری از زندگی ...

بهترین کاره

هر چی تو مسائل مالی سکرت باشی بردی

این توصیه تو احادیث هم اومده که نذار از همه اموالت مردم باخبر بشن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهترین کارههر چی تو مسائل مالی سکرت باشی بردیاین توصیه تو احادیث هم اومده که نذار از همه اموالت مردم ...

فقط مالی نیست

من کلا از هیچی زندگی به بقیه نمیگم

همسرمم همینطور

مثلا من دوباره کنکور دادم دوباره درس خوندم . جزو رتبه های برتر ارشد شدم ولی هیچکس جز همسرم نمیدونه

اینکه کجا کار میکنم . کارم چیه بازم هیچکس نمیدونه

تو خونمون چی داریم و نداریم ؟ بازم هیچکس نمیدونه 🤣😅

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

فقط مالی نیست من کلا از هیچی زندگی به بقیه نمیگم همسرمم همینطور مثلا من دوباره کنکور دادم دوباره درس ...

آفرین کارت درسته👌👌👌

منم تقریبا اینطوریم.هر چی از آدم کمتر بدونن بهتره

آفرین کارت درسته👌👌👌منم تقریبا اینطوریم.هر چی از آدم کمتر بدونن بهتره

دقیقا 🤌🤌

فقط مالی نیست من کلا از هیچی زندگی به بقیه نمیگم همسرمم همینطور مثلا من دوباره کنکور دادم دوباره درس ...

جالب مثلا خواهربرادرتون یا خواهر برادرای همسرتون ننیدونن شاغلید و اینکه کارتون چیه؟

parasoo1989@
جالب مثلا خواهربرادرتون یا خواهر برادرای همسرتون ننیدونن شاغلید و اینکه کارتون چیه؟

نه نمیدونن

فقط شغل اول همسرمم میدونن

اینکه الان همسرم تو شغلش چقدر پیشرفت کرده و چی شده و کار دوم داره و چی هست ، هیچی نمیدونن

نه نمیدونن فقط شغل اول همسرمم میدونناینکه الان همسرم تو شغلش چقدر پیشرفت کرده و چی شده و کار دوم دار ...

جالبترشد. اینکه خودهربرادر بدونن شاغلی ولی ندونن شغلت چیه. !!یعنی مثلا خواهربرادرت ازت پرسیدن ک خب کجا مشغولی شما گفتی ولش کن ابوهوا چطوره ابگوشت دوس داری؟!

parasoo1989@
جالبترشد. اینکه خودهربرادر بدونن شاغلی ولی ندونن شغلت چیه. !!یعنی مثلا خواهربرادرت ازت پرسیدن ک خب ک ...

شغل اول همسرمو میدونن چون همسرم ۲۵ ساله تو اون شغله و خب قبلا مجرد بوده و بعدش هم موقع ازدواج گفته شده

اما کلا نمیدونن من شاغلم یا نه و محل کارم کجاس

نه جواب سوالو اون جوری نمیدم . میگم چطور ؟

خب حالا بدونن من شاغلم یا کجا کار میکنم تو زندگیشون چه اتفاقی میفته ؟

شغل اول همسرمو میدونن چون همسرم ۲۵ ساله تو اون شغله و خب قبلا مجرد بوده و بعدش هم موقع ازدواج گفته ش ...

حرف اون نیس. من اینحوری فکر میکنم ک گاااهی میشه کمک کرد مثلا تو انتخاب رشته یادگرفتن ی مهارت جدید واسه مثلا بچه برادر. مثلا از من بپرسه عمه شما ک مثثثثثثلا مثثثثثثلا نقشه کشی خوندی و الان فلانجا مشغولی ب نظرت من اینجوری کنم خوبه راضی هستی شما باتوجه ب شغلت تجربت ب درد من میخوره راهنمایی میکنی ک باتوجه ب شرایط روحیم چی بهتره کجا بهتره و.....

و خب البته فکر میکنیم ک طرز فکر ما خیلی باهم فرق میکنه. 🌺

parasoo1989@
حرف اون نیس. من اینحوری فکر میکنم ک گاااهی میشه کمک کرد مثلا تو انتخاب رشته یادگرفتن ی مهارت جدید وا ...

خب دور و برم بچه نیست که بخوام از این جهت نگاهش کنم

نه خواهرم نه برادر و خواهرشوهر کوچیکم ، نه خودمون بچه نداریم .

فقط خواهرشوهر بزرگه ام بچه داره که الان ۲۸ سالشه

و خب سالی یه بار نهایت همو ببینیم ، شایدم نبینیم . کمک هیچ کدوممون به درد اون یکی نمیخوره اصلا 🤷

و یه موضوع مهم دیگه اینکه من مطلقا در مورد هیچی از بقیه سوال نمیپرسم . مسائل بقیه برام مهم نیست