2777
2789
عنوان

زنگ زدم برا آینه بینی

53 بازدید | 7 پست

خیلیا گفتن آینه بینی درسته،منم کسی رو نمیشناختم یکی رو پیدا کردم زدم فقط چرا و پرت،اول گفت فلان ساعت زنگ بزن من حضوری نگا نمیکنم چون موکل دارم بعد گفت ۵۰۰ واریز کن چون باید یه مبلغی بزارم جلو آینه برا موکل😐گفتم الان نمیتونم گفت پس من از عوض تو میزارم بعدا واریز کن،بعد زنگ زدم گفتم با همسرم که قهرم میاد دنبالم برگشت گفت صبر کن وعده ۶ میده گفتم یعنی چی مگه از موکل نمیرسی دقیق زمانشو بگو،بعد گفتم ببین همسرم خیانت میکنه برگشت گفت یه خانمی رو میبینم موهای طلایی تو محل کارشه هم میخواد هم میترسه هم تو رو میخواد هم اون خیلی میره تو جلدش هم حرف نمیزنه(آخرشم نفهمیدم بالاخره هست یا نه🤣🤣🤣)میگم ببین من میرم سرکار میگه نه شوهرتون مادرش نمیزارن میگم من طلاق میگیرم میگه نه آشتی میکنی ولی نمیزارن گفتم خب اگه آشتی کنم یکی از شرایطم کارکردنمه مگه خام همینجوری برم،،،،به خدا آخرشم نفهمیدم چی گفت قط کردم

میگه تو پیام دادنی به شوهرت محبت کن وگرنه میره سراغ اون زنده😐میگم اسمش چیه میگه اینجا نشون نمی ده باید از حروف ابجد در بیارم،میگم موکلان پس چجوری بهت نمیگن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۶ وعده یعنی ۶ روز ۶ هفته یا ۶ ماه

آره ولی وقتی موکل داره باید درست زمانشو بگه،تارو.ت نیس که بگه ۶ وعده،باید درست بگه ۶ روز یا ۶ ماه،میگم ۶ وعده یعنی چی میگه حالا یا ۶ روز یا ۶ هفته یا ۶ ماه یا روز ۶

آره ولی وقتی موکل داره باید درست زمانشو بگه،تارو.ت نیس که بگه ۶ وعده،باید درست بگه ۶ روز یا ۶ ماه،می ...

ای بابا

چه توقعی داری فک کردی موکل خداست؟؟

موکل فقط یه جن عفریت هستش که با این شخص به توافق رسیده که در ازای دادن یکسری اطلاعات و انجام دادن یکسری کارا مثل دعا و طلسم باهم همکاری کنن همین!

نه موکل

نه هیچ کس دیگه به هیچ عنوان نمیتونه از اینده چیز زیادی بگه و هرگز اون چیزی که میگه صد در صد درست نیست

فقط گذشته رو میتونن بگن دستشون از اینده کوتاهه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم