2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من که ۷۰ گرم طلاهایی که مامانم موقع عروسی داده بود بهم یا از دختری داشتم و یا با پس انداز خریده بودم همه رو ازم گرفت گفت نصف خونه رو بنامت میزنم فعلا ۸ ساله که نزده.درپغ بهم گفت.وقتی ام حرفشو میزنم سریع دعوا راه میندازه که مگه پول من و تو داره.اصن ۳ دنگ و کجا میخای ببری و ازین حرفا.

منم واگذارش کردم به قیامتاون دنیا به حسابش برسم.این دنیا زورم واقعا بهش نمیرسه.طلاقم نمیتونم بگیرم

حالا مشکلش چیه جدی که گیر داده به طلاهات یانهبگو من خوشم میاد طلاهامو بفروشی دلم نمیشکنه فقط تو دل د ...

خیلی بفکر خودشه همش میخواد خونه زندگی جمع بکنه واسه خودش

شوهر من که ۷۰ گرم طلاهایی که مامانم موقع عروسی داده بود بهم یا از دختری داشتم و یا با پس انداز خریده ...

خیلی آدمای پستی هستن دقیقا شوهر منم گفت مهریتو ببخش خونه رو میزنم به اسمت ولی نزد خیلی دروغ میگن منم شوهرمو سپردم به خدا که خودش قشنگ بلده حق منو بگیره

میخواد یدونه دیگه خونه بخره غیر از این خونه بعد حاضر نیست چیزی به اسمم بزنه در صورتی که من مهریمو فر ...

اگه مهریه رو بخشیدی گولت میزنه میخواد طلاهارو بدی بعدم ولت کنه بره... الان لنگ طلاس

طلا خودش خریده یا برای مجردیته...توهم همه کارایی برایش کردی بهش بگو مث خودش

من طلا فروختم اول زندگی مهریمو بخشیدم هزارتا کوفت زهرمار عذابم داد دست روم بلند کرد ولی دیگه نمیکشم نمیخوام این چهارتا طلا و از دست بدم

میخواد یدونه دیگه خونه بخره غیر از این خونه بعد حاضر نیست چیزی به اسمم بزنه در صورتی که من مهریمو فر ...

نه دیگه این زرنگ بازیه

من فکر کردم بدهی و فلان داره یا کارش گیره میخاستم بت بگم بفروش ولی اینکه میخاد بفروشی و خونه بخره به نامتم نزنه زرنگ بازیه .نفروش توام بگو اگه بزنی به نامم منم میدم.

مهرتو واسه چی فروختی؟

اگه مهریه رو بخشیدی گولت میزنه میخواد طلاهارو بدی بعدم ولت کنه بره... الان لنگ طلاس

دقیقا الان لنگه همش میخواد گولم بزنه اول میگفت میزنم به اسمت ولی حالا میگه نه نمیزنم