2777
2789
من اصلا یادم نمیاد تو توی کدوم تاپیک و کجا بودی!

اما کردید..... خلاصه که گفتم بهتتون بگم در مورد حق الناس...

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من اصلا یادم نمیاد تو توی کدوم تاپیک و کجا بودی!

تاپیک من نبود

من رو تگ کرده بود

زحمت لایکش با شما بود

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کسی با قرآن مشکلی ندارهاما شما اون شخص رو لایک می کردیدمنم دوست داشتم بهتون حق الناس رو یادآوری کنم ...

اگه مشکلی با لایک داری تو همون تاپیک بگو ببینم منظورت با کدوم کامنت هست؟ من از صبحه تا حالا تو کلی تاپیک بودم کلی کامنت لایک کردم ! واقعا انقدر پیگیر هر لایکی؟؟؟؟؟؟؟؟

خدا به عمرت ارزش بده که صرف یه چیز مفیدتر بکنی

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

اگه مشکلی با لایک داری تو همون تاپیک بگو ببینم منظورت با کدوم کامنت هست؟ من از صبحه تا حالا تو کلی ...

پیگیر هر لایکی نیستم خانم !

ولی کسی منو تگ میکنه و توهین میکنه

و در نهایت هم کاربریش به گور میره .....

چرا نباید نگاه کنم تنها کسی که اون توهین رو لایک کرده ، کی هست؟!

وقتی داره کاملا واضح اسم منم می بینه که طرف تگ کرده .....

به جای اینکه به من توهین کنی میتونستی اشتباهت رو بپذیری

حق الناس می دونی چیه ؟ نظر خدا رو راجع بهش میدونی ؟ یا فقط آیه قرآن میذاری شما ؟

پیگیر هر لایکی نیستم خانم !ولی کسی منو تگ میکنه و توهین میکنهو در نهایت هم کاربریش به گور میره ..... ...

@niniyar

من اصلا نمی دونم کدوم تاپیک و کجا رو فقط لایک کردم الان این خانم امده تو تاپیک من کامنت می زاره و مزاحم من شده اند!

@niniyar من اصلا نمی دونم کدوم تاپیک و کجا رو فقط لایک کردم الان این خانم امده تو تاپیک من کامنت می ...

الان دوباره همون شخص با یکی از هزاران کاربرقش اومده مزاحم من شده خانم مهستی .....

همونی که شما لایکش کردی

و بهش توهم طرفداری و درست بودن مزاحمت هاش رو دادی

من برام مهم نیست نی نی یار چیکار بکنه دیگه

ولی تو رو نمی بخشم

تا قیامت

برو خوش باش

الان دوباره همون شخص با یکی از هزاران کاربرقش اومده مزاحم من شده خانم مهستی .....همونی که شما لایکش ...

من پیگیر هم نیستم که یه کاربر چند تا کاربری داره

رفتار کاربرهای دیگه با شما هم ارتباطی با من نداره

یه جا دیگه دنبال علت مشکلاتت بگرد

من پیگیر هم نیستم که یه کاربر چند تا کاربری داره رفتار کاربرهای دیگه با شما هم ارتباطی با من ندارهیه ...

تو اون رو لایک کردی

تلنگری بود بهت برای حق الناس

دیگه نمی خونمت که هر بار هم بخوای توهین کنی

اگر حق الناس و خدایی هست

دیدار به قیامت

به جای آیه قرآن گذاشتنبه نظرم بهتر هست وقتی یک نفر در سایت داره به یکی دیگه از کاربرها توهین میکنه و ...

بحث رو تموم کنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

بحث رو تموم کنید

سلام

اوکی

اما اون کاربر مزاحمم شده

بهتون در پی وی هم لینکشو فرستادم

لطفا رسیدگی کنین

در مورد این خانم هم براتون لینک لایکی که کرده رو می فرستم که خودتون ببینید من اشتباه نگفتم...... اون توهین و تگ کردن رو لایک کرده واقعا

سلاماوکیاما اون کاربر مزاحمم شدهبهتون در پی وی هم لینکشو فرستادملطفا رسیدگی کنیندر مورد این خانم هم ...

رسیدگی شد

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

اگه ببینم یکی باشه که واقعا نمیتونه وایسه و اینا اره ولی بخدا انقد خودم خستم از صب تا شب با کوله سنگ ...

خب اجباری هم که نیست یه لطف و خوبی هست

من چند بار خواستم انجام بدم دیدم یه نفر زودتر از من جاش داد به اون طرف

خب اجباری هم که نیست یه لطف و خوبی هست من چند بار خواستم انجام بدم دیدم یه نفر زودتر از من جاش داد ب ...

من خودمم دلم میخام خوبی کنم ولی واقعا از شدت خستگی وقتی میشینم دیگه نمیتونم دیگه پاشم😂