خیلی از خانوما هستن از اینکه شوهرشون بهشون توجه و محبت نمیکنه ناراحتن...خواستم بگم شوهر منم همینه،اصلا براتون مهم نباشه.محبت نمیکنه،قدرتونو نمیدونه،بهتون توجه نمیکنه شما دو برابرش به خودتون عشق بورزین،شما ۱۰۰برابرش به شوهرتون بی توجهی کنید.کسی که به شما حس ناکافی بودن میده بهش حس وجود نداشتن بدین.اون شوهرتون برا خودش خوشه،با دوستاش میره بیرون اونوقت شما میشینید تو خونه زانوی غم بغل میگیرید؟شوهر منم به من توجه نمیکنه،منم کلی حالم بدشد که چرا همیشه من باید ناز این بخرم.الان یه هفتس ولش کردم به حال خودش،فقط برا خودم غذا میپزم،صبحا میزنم بیرون عصرا میام خونه و خیلی شاد و راحت دارم زندگی میکنم انگاری مجردم.دیگه اونم نمیاد همش ازم ایراد بگیره،راحت خودمم و خودمم...خیلی حس خوبیه
بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟ یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐
اینکارو کنمن انجام دادمروتین عادی زندگیم بود باهاش عادی بودم ولی ب خودم خیلی رسیدم و اهمیت ندادم ب ک ...
چجوری اینکارو کردی؟
میشه دقیق بگی چکار کردی افتاد دنبالت؟
تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد
یجای خوندم مرد باید ترس از دست دادن داشته باشه که بچسبه به زن و زندگیش اگه خیالش راحت باشه که زن همی ...
چکار کنیم بترسه
تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد
من مجردما ولی اگه شوهر کنمو محلم نده منم محلش نمیزارم والا
ولی چون ازدواج هندوونه سر بستس پس محکم کاری میکنم و تمام شروط رو به نفع خودم میزنم توی محضر
کاربری اول دست داداشم بود الان دست منه یک عدد پشت کنکوری هستم برای استراحت روزی چند دیقه آخرای روز یا قبل خواب میام نی نی سایت و میرم پس اگه کامنتی گذاشتم ریپلایم خورد جوابی ندادم بدونین وقت نداشتم و احتمالا آفلاین شدم. علاقه مند به رنگ سبز ، طبیعت و دوچرخه سواری🚵♀️ اسب دوست دارم، سگ و عروس هلندی