2777
2789
عنوان

خداروشکر که شوهرم برام اهمیتی نداره😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5806 بازدید | 244 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب این زندگی نیست که شما میکنی

هیچ خانومی هم مغزشو سگ گاز نگرفته چشمشو به روی بی محبتی شوهر ببنده یکی از ارکان ازدواج همون رفع نیاز عاطفی و کلامیه

قراره این شکلی زندگی کنی برو طلاق بگیر

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

معقوله ازدواجو کلا دارید خراب میکنید

اگر مشکل دارید باید حلش کنید باهم صحبت کنید برای روزای بهتری داشتند

چرا اینکارارو میکنید باعث میشد دو نفر دیگه پستتونو ببینه بگه لابد ازدواج همینه پس ازدواج نمیکنم درصورتیکه اخلاق دو طرف مهمه

انشالله که بعد اینکه پرینت رو گرفتی حال دلت خوب باشه یعنی چیزی نباشه که باعث حال بدت بشه من یک ساله ...

عزیزم

من پوست کلفت شدم از بس ازش دیدم....

واقعا تن و بدنش ندارم دیگه

متأهل 

اینکارو کنمن انجام دادمروتین عادی زندگیم بود باهاش عادی بودم ولی ب خودم خیلی رسیدم و اهمیت ندادم ب ک ...

چجوری اینکارو کردی؟

میشه دقیق بگی چکار کردی افتاد دنبالت؟

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد

یجای خوندم مرد باید ترس از دست دادن داشته باشه که بچسبه به زن و زندگیش اگه خیالش راحت باشه که زن همی ...

چکار کنیم بترسه

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد

من مجردما ولی اگه شوهر کنمو محلم نده منم محلش نمیزارم والا

ولی چون ازدواج هندوونه سر بستس پس محکم کاری میکنم و تمام شروط رو به نفع خودم میزنم توی محضر

کاربری اول دست داداشم بود الان دست منه یک عدد پشت کنکوری هستم برای استراحت روزی چند دیقه آخرای روز یا قبل خواب میام نی نی سایت و میرم پس اگه کامنتی گذاشتم ریپلایم خورد جوابی ندادم بدونین وقت نداشتم و احتمالا آفلاین شدم. علاقه مند به رنگ سبز ، طبیعت و دوچرخه سواری🚵‍♀️ اسب دوست دارم، سگ و عروس هلندی

الان یه هفته هست نادیده اش میکیری اون رفتارش چجوریه؟ نیفتاده دنبالت؟ توجه و محبت نمیکنه باز؟

نه اصلا

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

شما فقط یک هفته س داری تظاهر میکنی حالت خوبه و داری عقده هاتو خالی میکنیباز ب مرحله ی پوچی میرسی چند ...

راهش چیه؟بشینم غصه بخورم و بیوفتم به پاش که به من محبت کنه؟

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐