خیلی از خانوما هستن از اینکه شوهرشون بهشون توجه و محبت نمیکنه ناراحتن...خواستم بگم شوهر منم همینه،اصلا براتون مهم نباشه.محبت نمیکنه،قدرتونو نمیدونه،بهتون توجه نمیکنه شما دو برابرش به خودتون عشق بورزین،شما ۱۰۰برابرش به شوهرتون بی توجهی کنید.کسی که به شما حس ناکافی بودن میده بهش حس وجود نداشتن بدین.اون شوهرتون برا خودش خوشه،با دوستاش میره بیرون اونوقت شما میشینید تو خونه زانوی غم بغل میگیرید؟شوهر منم به من توجه نمیکنه،منم کلی حالم بدشد که چرا همیشه من باید ناز این بخرم.الان یه هفتس ولش کردم به حال خودش،فقط برا خودم غذا میپزم،صبحا میزنم بیرون عصرا میام خونه و خیلی شاد و راحت دارم زندگی میکنم انگاری مجردم.دیگه اونم نمیاد همش ازم ایراد بگیره،راحت خودمم و خودمم...خیلی حس خوبیه
بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟ یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐
ی بار زیاد محبت کن دنبالش باش ی بار بزن ب بی تفاوتی
ی بار شاد باش ی بار تو فکر
هرکدومو حدودا ۱ ماه ادامه بده
این میره تو فکر ک چی شده ک مثلا ناراحته شاید بیرون خونه ناراحت شده چی شده خوشحاله و و و
باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
باز خوبه انتخاب خودت بوده شوهرت😔زندگی منکه هیچوقت هیچ جاش اونجور که خودم خواستم نشد
عذاب ها کشیدم
باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️ متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊
شوهر من ک مدام بیرون بود توجهش جلب شد مدامسر میزد ب خونه
شبا میخواست بره با دوستاش بیرون یهو کنسل میکرد
بعد شروع میکرد ب پرسیدن حرف زدن ک ببینه چخبره چی شده
البته اینام بعد ی مدت عادی شد ک وسایلاشو جمع کردم گفتم ب سلامت دیگه نمیخوامت جدی بودم ترسید