2777
2789
عنوان

خداروشکر که شوهرم برام اهمیتی نداره😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5753 بازدید | 244 پست
ما دوست بودیم حالا

باز خوبه انتخاب خودت بوده شوهرت😔

زندگی منکه هیچوقت هیچ جاش اونجور که خودم خواستم نشد

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

چجور؟

ی بار زیاد محبت کن دنبالش باش ی بار بزن ب بی تفاوتی

ی بار شاد باش ی بار تو فکر

هرکدومو حدودا ۱ ماه ادامه بده

این میره تو فکر ک چی شده ک مثلا ناراحته شاید بیرون خونه ناراحت شده چی شده خوشحاله و و و

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا حاضر نیست حتی ازشون کمک مالی بخواد مبادا خم به ابروشون بیاد

شماهم بهش کمک نکنید

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

باز خوبه انتخاب خودت بوده شوهرت😔زندگی منکه هیچوقت هیچ جاش اونجور که خودم خواستم نشد

عذاب ها کشیدم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بی عشق زیستن را جز نیستی چه نام است؟

عشق باید دوطرفه و متقابل باشه،نه اینکه همش من دست و پا بزنم...مگه نه؟

مرحباداری قهرمان قصه ی خودت میشی.

مرسی🫀

میدونم آخرش اون زندگیکه میخوامو میسازم

من نمیذاره تنها برم بیرون این بده

منم همینطور

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

ی بار زیاد محبت کن دنبالش باش ی بار بزن ب بی تفاوتیی بار شاد باش ی بار تو فکر هرکدومو حدودا ۱ ماه اد ...

خب،بعد که اینجور رفتار کنم واکنش اون چجور میشه؟

وقتی درست نمیشه چاره ایی جز این نیست،کار خوبی میکنی انشالله بینتون درست بشه

ممنون عزیزم

باید بری تو تلگرام کانال روانشناسی ایرانیان فایل هاش را گوش کنی. دقیقا موضوعش و حتی مثالش رابطه شما ...

آخه تنها گوش دادن من فایده نداره.اونم باید ضعف ها و اشتباهات خودشو بپذیره.باور کنید من خیلی زیاد کوتاه اومدم که وضع شده این

خب،بعد که اینجور رفتار کنم واکنش اون چجور میشه؟

شوهر من ک مدام بیرون بود توجهش جلب شد مدامسر میزد ب خونه

شبا میخواست بره با دوستاش بیرون یهو کنسل میکرد

بعد شروع میکرد ب پرسیدن حرف زدن ک ببینه چخبره چی شده

البته اینام بعد ی مدت عادی شد ک وسایلاشو جمع کردم گفتم ب سلامت دیگه نمیخوامت جدی بودم ترسید

شوهر من ک مدام بیرون بود توجهش جلب شد مدامسر میزد ب خونهشبا میخواست بره با دوستاش بیرون یهو کنسل میک ...

الان چطور؟خوبین باهم؟اونجور که میخواستی نتیجه گرفتی؟

آخه تنها گوش دادن من فایده نداره.اونم باید ضعف ها و اشتباهات خودشو بپذیره.باور کنید من خیلی زیاد کوت ...

احسنت. هر دوتا باید گوش کنید. اول شما گوش کن بعد ایشون را سوق بده سمتش.