2777
2789
عنوان

ایا واقعا عذاب الهی تو قیامت واس این کار هس

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 42 پست
آسون که نمیشه گفت ولی من میگم با توجه به اینکه کلی دانش آموز ثبت نام میکنن هزینه باید بینشون تقسیم ب ...

اسونه خب اون مطالب اما شاید بچه رو مجاب کنی درس بخونه دیگه و حواس پرتی بزاره کنار

حالا اون به کنار کمم باشه درآمدشون زیاده بازبه نظرتون این دیدگاه مسخره نیس اموزشو به میزان ثروت جد آ ...

اینطوری پولدارا روز به روز پولدارترین و فقیرا هرچقدرم زحمت بکشن نتیجه نمیده!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا اون به کنار کمم باشه درآمدشون زیاده بازبه نظرتون این دیدگاه مسخره نیس اموزشو به میزان ثروت جد آ ...

چرا😅

ولی به این چیزا فک نکن

تو به اندازه خودت تلاش کن و حقت رو از این مملکت بگیر

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

اینطوری پولدارا روز به روز پولدارترین و فقیرا هرچقدرم زحمت بکشن نتیجه نمیده!

دقیقا و واقعا در راستای عدالت آموزشی فقط ماز رو قبول دارم که همه امکانات رو برای همه دانش آموزا فراهم میکنه با هزینه معقول

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

آسون که نمیشه گفت ولی من میگم با توجه به اینکه کلی دانش آموز ثبت نام میکنن هزینه باید بینشون تقسیم ب ...

یکیم اینکه این دبیران نمیدونم باخودش چی فک کردم تیکه کلاس یه استاددراونده بود که داشناموزمیگفت من اینومتوجه نشدم استادبرگشته گفته بروبمیرابروی کل خاندانتونو نابودکردی به نظرم بروبعدکنکور بنداز جلوی ماشین تا لاقل بگن واس کنکور خودکشی کرده و جون دادنت ارزش داشته باشه تازه داشت توکلتس ازدانشاموزا قیمت قرص خودکشیها میپرسید تا بهش بگه بره بخره اینم از رفع اشکال کلاسای انلاین

یکیم اینکه این دبیران نمیدونم باخودش چی فک کردم تیکه کلاس یه استاددراونده بود که داشناموزمیگفت من ای ...

عجب!

جدی میگم روشای تستی که توکلتس خصوصیاهس تو کتابا اصلانی خداشاهده میدونم که میگم

آره گرفتم چیه منظورت

پس قبول کن رایگان دیدن تا زمانی که توکنکور تورشته خوب قبول نشدی حرام نیس و اصلا پولشوهم ندی بازمشکل ...

نمیدونم چرا حس میکنم این حرفت مثل این میمونه که از کسی که میلیاردره ۱۰۰ هزار بدزدیم اشتباه نیست🫠

شما اینطور فک کن

نه ببین متوجه تفاوتشون هستما ولی لامصب نمیتونم با خودم کنار بیام🤕