2777
2789
عنوان

ایا واقعا عذاب الهی تو قیامت واس این کار هس

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 42 پست
عزیز من این اصلا ماز نیس!خودفراهانی محتوای ترم اولو تو کانال تلگرامیش کل پایه هارومیزاره اینا فقط دن ...

نه قطعا تا حد خیلی خیلی زیادی به تلاش دانش آموز بستگی داره

من دختر عموم هم از همین فیلمای تلگرام استفاده میکرد قبول هم شد بعد به من میگفت تو چرا ندیدی؟ من گفتم مشکل شرعی داره گفت بیخیال و از این حرفا

ولی خب من کنار نمیام با خودم متاسفانه

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

گناه گناههکوچیکه بزرگ نداره

گناه آموزش رایگان به خاطر عملکرد بد دبیران آموزش پرورش ؟گناه چی؟مگه من پول اونو خوردم که حروم باشه؟نه فقط امکانات رایگان دریافت کردم واس آیندم!خودش واقعااااااا زیاد پول درمیاره واس همین پیگیری نمیکنه تنها موسسه ای که تاحدودی واسش مهمه که آزمونهای رایگان پخش نشه حواباش ماز بوده ینی من باید بااینکه خانواده پولدار نیستم ازاول پولشو بدم حتی اگه نتیجه ای نگیرم؟خب به نظرخود چرا واس هرجلسه پول نمیگیره یه جا پول میگیره؟خیلی سایتا واس جلسه جلسه پول میزارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه قطعا تا حد خیلی خیلی زیادی به تلاش دانش آموز بستگی دارهمن دختر عموم هم از همین فیلمای تلگرام استف ...

به خدا برو ببین چقدر درآمد دارن!ازدرامد کل یه استان خیلی زیاده!حالا برم ازسال بعد بازم قانونی ببینم به محتوایی که معلوم نیس نتیجه بگیرم ازش یانه؟این محتواس چیپس و پفک نیس که مطمئن پولشو بدی بخری میره تو شکمت

به خدا برو ببین چقدر درآمد دارن!ازدرامد کل یه استان خیلی زیاده!حالا برم ازسال بعد بازم قانونی ببینم ...

میدونم آره

چی بگم والا...

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

نه قطعا تا حد خیلی خیلی زیادی به تلاش دانش آموز بستگی دارهمن دختر عموم هم از همین فیلمای تلگرام استف ...

اخ توروخدا یادگیری هم حرامه؟ازکی؟ناراضی بودن خودموسسات حرکتی میزدن اما خب چون زیاده درآمدشون کاری ندارن و فقط واس اینکه درآمدشون بیشترشه میگن ماراضی نیستیم دبیران آموزش پرورش که پولشون حرامه و خب چون مطمئن هستن پولشون میدن ودرامددارن اغلب بدترین میکنن به کنار حالا من بیام به اینم پول بدم صد البته اگه تو آینده توکنکور قبول شم احتمالش خیلی زیاده پولشون اکه سال های بعد غیرقانونی دیدم بدم

اخ توروخدا یادگیری هم حرامه؟ازکی؟ناراضی بودن خودموسسات حرکتی میزدن اما خب چون زیاده درآمدشون کاری ند ...

البته تمام دبیران آموزش پرورش نمیگم اما خب درکل دراون حدی که باید کارکنند نیس

اخ توروخدا یادگیری هم حرامه؟ازکی؟ناراضی بودن خودموسسات حرکتی میزدن اما خب چون زیاده درآمدشون کاری ند ...

آموزش پرورش رو خیلی موافقم.

مم یادمه اون زمان که ابتدایی بودم کلاس خصوصی میرفتم بعد کلاس هزینه رو میدادیم نه ازقبل!

آره درسته

بعضی کلاس ها واقعا هزینه شون به نسبت بالاست

میدونم آرهچی بگم والا...

اها یکیم اینکه اگه شما بیای به یه بچه سه ساله دو بعلاوه سه رو یاد بدی کارگیری سختیه ؟شما خیلی سختی میکشی؟خب نه اینم دقیقا مثل اون یکیم اینکه به نظرتون چرا دبیران زیستشناسی همش دکترن ول کردن اومدن توکارتدریس؟ و درواقع دبیران دبیران آموزش پرورش هستن!دنبال پول دیگه!میگن به مادران حدی که پول میدن یادمیدیم تو مدرسه!تفکرشان این نیس؟

آره درستهبعضی کلاس ها واقعا هزینه شون به نسبت بالاست

تآره تو کلاس آنلاین واس دبیرزحمنی نداره که یه محتوایی و یه علمی رو که دویست سال پیش بلدیوده رومیان میگه واس شما سخته دو بعلاوه سه رو واس بجه ۵ ساله آموزش بدی؟یکیم اینکه اصلا رفع اشکالی نیس!واکه هم باشه اون چنان پاسخگو نیستن درحالیکه به نظرم باید آنلاین خوند واس هرجلسه رفت یه جلسه خصوصی واس رفع اشکال

اها یکیم اینکه اگه شما بیای به یه بچه سه ساله دو بعلاوه سه رو یاد بدی کارگیری سختیه ؟شما خیلی سختی م ...

متوجهم بله

تآره تو کلاس آنلاین واس دبیرزحمنی نداره که یه محتوایی و یه علمی رو که دویست سال پیش بلدیوده رومیان م ...

آسون که نمیشه گفت ولی من میگم با توجه به اینکه کلی دانش آموز ثبت نام میکنن هزینه باید بینشون تقسیم بشه که در اینصورت خیلی کمتر میشه اما این اتفاق نمیوفته

آره درستهبعضی کلاس ها واقعا هزینه شون به نسبت بالاست

حالا اون به کنار کمم باشه درآمدشون زیاده باز

به نظرتون این دیدگاه مسخره نیس اموزشو به میزان ثروت جد آباد افراد ربط بدن؟ینی هرکی پولداره باید موفق بشه وهزینه کنه اونیکه نمیتونه نه!به نظرم رفتاراینجاباید یکسان باشه

دوما اگه دنبال پول نبودن چراهمه روشای تستی توکتابا و درسنامه ها میس اینوخودم فهمیدم چون نفرات برترماز توی دهم تجربیرو اسلامیون خیلی واسم آشناس و قبلا توکلاسایی که یو سی مس رومیرفتم اونحا بودن و خب مطمئن هستم کلاس خصوصی میرن و تستمیشونو توکلاس خصوصیاتی که میرفتن اونجا ازمون دادن دیدم بعلاوه دبیران تاپ روشای دور برگردون تستی دارن که توکلاسای خصوصی تدریس میکنن و نوهیچ کتابی نیس

جالب نشد یکم؟