2777
2789
عنوان

یه زنه تو خیابون صدام زد گفت دستتو باز کن

| مشاهده متن کامل بحث + 4437 بازدید | 163 پست
جدی؟

بله یباراین کلکوبهم زد بهم گفت یه پولم بگیرکف دستت اون زمان یه هزاریم گذاشتم بعدنخ بازوپوله نبودچشم بندی کرد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله یباراین کلکوبهم زد بهم گفت یه پولم بگیرکف دستت اون زمان یه هزاریم گذاشتم بعدنخ بازوپوله نبودچشم ...

یا خدا.اینا دیگه کین

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

شاید نخ معمولی نبوده

از همینا که باهاشون شال و اینا میبافن ما میگیم کاموا

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

از بچگی مامانم تو گوشم میخوند اینا چرتن گناهن الکی میکن هیچوقت نرفت پیششون منم عادت کردم نرم مصلن کو ...

هیچوقت طا لع بی نی صد در صدش خوب و شیرین نیست

اگر دیدی کسی همه چیز رو برات خیلی خوب مثلاً اتفاق

بد یا کارات رو بهت میگه هوش میشه از اونجا فرار کن.

در هشتاد درصد مواقع طا لع بی نی نصف نصفه خوب و بد بودنش.

[QUOTE=403291695]یا خدا.اینا معمولاحرفایی میگن بین بیشترجوونا رایجه مثلادلبسته کسی هستی اقبالت روشنه فلان بچه توبختته یه ناراحتی ۵۰سال قبل داشتی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اون یه انسان معمولی نبوده.برای معروفیت و گرفتن پول هم سمت شما نیومده.

عزیزم توهرشهروپارکی بری ازایناهست اسمشون کولیه یه قبیله ان

اون یه انسان معمولی نبوده.برای معروفیت و گرفتن پول هم سمت شما نیومده.

نمیدونم واقعا

چیکار کنم این حس بد رو نداشته باشم؟همس میگم کاش صبر نمیکردم

یبارداداشم باچندنفردگه میرن طبیعت گردی گرفتاربارون تگرگ میشن راهشون گم میکنن میخورن به یه گروه ازاین کولیا میگفت خیلی خوب رفتارکردن خوب اینا مجبوربودن بمونن اونجا بهشون ازاین کلکایاد داده بودن میگفت زبون بازوخوشگل بودن خیلیاشون تاچندوقت اینجوری پول ازکف دست ماغیب میکرد

گلم متوجه هستم پشت کوهی نیستم.

ولی برای این خانم که صداشون زده خیلی کم پیش

میاد که آدما رو صدا بزنن.و ایشون هم که یجوری

انسان معمولی نیست و حتی ممکنه ایشون دیگه اون خانم

مسن رو اون اطراف نبیند.

ولی خب شاید شما به این چیزا اعتقاد ندارید عقیده شما

محترم هست.

منم برام پیش اومده تو مسافرت شهر دیگه

ولی تنها نبودم با همسرم

همه چیز رو درباره ی اکسم پیش شوهرم گفت🤦🏻♀️

اعتقاد نداشتم ولی خیلی چیزا میدونست

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊