من عجله داشتم چون سنش بالا بود گفتم عیب ندارن برم ببینم چیکارم داره گفت دستتو باز کن دستمو نگاه کرد یه نخ ضخیم دستش بود ۸بار گره زد و گذاشت تو دستم گفت ببندش بعدم شروع کرد از ریز تا درشت زندگیمو بهم گفت خودم هنگ کردم هر چی در مورد آیندم گفت رو نمیدونم راسته یا نه ولی گذشتم رو انگار داشت از تو چشمام میدید حرفاش که تموم شد دستمو باز کردم دیدم همه ی کره ها باز شدن.هنوز تو شوکم چطور همچین چیزی شد ؟صد تومن دادم بهش و اومدم خونه.الان میترسم میگم کاش صبر نمیکردم
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
این که چند سال با نامزدم دوست بودم و خانوادم مخالف بودن حتی گفت به بار خواستین عقد کنین کره افتاده تو کارت(پسر داییم فوت شد)گفت آخر ماه عقد میکنی نامزدت ماشین گرون داره و ....من فقط اسممو بهش گفته بودم
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
از تو کلاه خالی واست خرگوش در میارن سرچ کن ببین چطور نخ رو عوض کرده اون حواس پرتی و واسه تاقپثیر گزا ...
نخ رو گذاشت تو دستم و خودم بستنش.اصلا دستمو باز نکردم اونم کاری بهش نداشت.یه نخ معمولی از اونا که باهاش لباس میبافن
جالب اینجاس یبار برا چند تا اشناهامون هرجی برا گذشته و ایتده شو گفتن درست دراومد چند سال ب یکیشون گف دختر داری و مریض سخت میگیره پسرت فلان و بهمان یعنی میگف هرچی گفت درست دراومد عجیب بود
این که چند سال با نامزدم دوست بودم و خانوادم مخالف بودن حتی گفت به بار خواستین عقد کنین کره افتاده ت ...
جالبه
در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍
میترسم انرژی منفی ازش گرفته باشم.مم اصلا اهل خرافه نیستم
هنوز تو شوکم.وقتب حرف میزد فقط تو چشمام نگاه میکرد و خیلی تمرکز کرده بود