2777
2789

🥱

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون هرکسی میخره میخواد سرمایه حفط کنهطلا هم با خرید مردم بالا نمیره تحت تاثیر انس جهانیه

میدونم کلی گفتم اینجا تنها کشوریه که هرچیزی توش گرون میشه برای خریدش صف میکشن!فکر نمیکنم آدمای عادی سرمایه ای داشته باشن که بخوان حفظ کنن...تهش زرنگ باشن ماهو برسونن آخر چیزی تهش نمیمونه...اونم با حقوق ۱۵تومنی!

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

چون هرکسی میخره میخواد سرمایه حفط کنهطلا هم با خرید مردم بالا نمیره تحت تاثیر انس جهانیه

دقیقا درسته

کی از این همه گروهی خوشش میاد

طلا تنها بالا میرفت خیلی هم خوب بود اما الان کل زندگی رو تحت تاثیر قرار میده

خونه ماشین حتی نیازهای اولیه و اساسی زندگی

الان همه فقط دنبال راهی هستیم با این افتضاح زندگی رو از دست ندیم

⁦♥️⁩

میدونم کلی گفتم اینجا تنها کشوریه که هرچیزی توش گرون میشه برای خریدش صف میکشن!فکر نمیکنم آدمای عادی ...

چون مردم از دو روز بدشون میترسن

خب همه ک حقوقشون ۱۵ نیست

خیلیا هم باهمین ۱۵ میرن پارسیان ی تومنی میخرن مثلا

تویی که میخوای سرمایتو حفظ کنی با تقاضات باعث میشی کاسب طمع کنه بگه عه طلا رفت بالا منم برم جنسمو گرون کنم ضرر نکنم اون ورم کاسبای دلاری سوار موج میشن بدبختیشم مال ما عادیاس

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️