2777
2789
دقیقا درستهکی از این همه گروهی خوشش میادطلا تنها بالا میرفت خیلی هم خوب بود اما الان کل زندگی رو تحت ...

والا کیه ازین استرس خوشش بیاد فقط مجبورا اندک پولشون کاری کنن از دست نیفته

چون مردم از دو روز بدشون میترسنخب همه ک حقوقشون ۱۵ نیستخیلیا هم باهمین ۱۵ میرن پارسیان ی تومنی میخرن ...

منم پارسیان میخریدم...حقوق کارگر عادی ۱۵تومنه من وضع کلیو گفتم

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تویی که میخوای سرمایتو حفظ کنی با تقاضات باعث میشی کاسب طمع کنه بگه عه طلا رفت بالا منم برم جنسمو گر ...

ایران صد میلیون جمعیت داره منه نوعی تنهایی نخوام کاری کنم هم هر چی دارم و براش تلاش کردم رو میبازم و هم فرصتی برای جبرانش ندارم

⁦♥️⁩

ایران صد میلیون جمعیت داره منه نوعی تنهایی نخوام کاری کنم هم هر چی دارم و براش تلاش کردم رو میبازم ...

میدونم من خودمم پول برام بمونه میخرم...این کارو اکثر مستاجرام باید انجام بدن چون سر سال چشم بهم بزنی میرسه ماها هیچ کدوممون سر هیچی اتحاد نداریم

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

والا کیه ازین استرس خوشش بیاد فقط مجبورا اندک پولشون کاری کنن از دست نیفته

آره بخدا

زندگی نکردیم واقعا

فشار اقتصادی بخدا له مون داره میکنه

من شخصا از همه خوشی هام زده م...نه میتونم برم مسافرت نه حتی برم بیرون غذا بخورم....برای یک وعده غذای بیرون باید دو تومن هزینه کنی

⁦♥️⁩