2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 178563 بازدید | 1760 پست
خب همین اصلا متوجه نیستن که این خانم زمان ازدواجش به لحاظ قانونی در تمام دنیا نابالغ به حساب میومده ...

دقیقاً این خانمها اصلاً درک نمیکنن به این خانم چی گذشته فقط فکر میکنن اینکه دسته بزن نداره و پول داره یعنی تمام زندگی

به نظرم شوهر ایشون اختلال جنسی و روانی داره به نظرم از هم جدا بشن بهتره

من از زندگی شما هیچی نمیدونم قصد قضاوت شما رو ندارم ان شا ٕالله هر چی صلاحتون هست اون بشه .ولی بچهها خیلی گناه دارن. خواهرشوهرم قصد طلاق داره امروز بچشو دیدم از صبح داغونم دلم میخواد انقد گریه کنم به حال این بچه آواره شده خیلی ناراحتم براش.ای کاش این بچهها ی بی گناه هیچ وقت به دنیا نیان

خدایا خواهش میکنم کمک کن منم خونه داشته باشم.           خواهش میکنم دعا کنید منم خونه بخرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هم نظرم ولی برای جدایی بنظرم حتما با مشاور حاذق مشورت کنن

دوست من دقیقاً شرایط استارتر رو داشت

کم مونده بود خودکشی کنه از دست همسرش خودش رو بکشه خدا را شکر جدا شد

نجات پیدا کرد الان از افسردگی راحت شده 💙

چقد بعضیا از هم جنسا بی احترامی کردن توی نظرات مشخصه از چ شخصیتی برخوردارن فقط میگن پول باشع. دست بزن نداشته باشه معتاد نباشه مگ فقط همیناس؟ پس یه زن نباید با مردی زندگی کنه که دوسش داره حداقل یکمی علاقه باشه ک بشه تحمل کرد زندگی رو تا اینجا هم صبر کرده ک شاید درس بشه من خودم توی سن ۱۶ ازدواج کردم مث این خانم. تازه بعد ۷ سال عقلم داره کامل میشه کاملم نشده هنوز فک میکتم چ تصمیماتی میتونستم بگیرم چجوری میتونستم نه بگم و نکردم چون عقلم. نمیرسید هنوزم عقلم کامل نیس مقصر خانواده هس ک اگاهی ندارن انقدم با زنی تمام امیدشو از دس داده و ب جایی. رسیده ک پناه اورده ب نینیسایت و نظرات غریبه ها بد نکنید از اسی هم میخام بگه از چ لحاظ خوشش نمیاد؟ افکارش متفادته؟ یا بلد نیس تورو؟ یا اصلا مث امروزیا نیس؟

دوست من دقیقاً شرایط استارتر رو داشت کم مونده بود خودکشی کنه از دست همسرش خودش رو بکشه خدا را شکر ج ...

مردم همیشه. یه جوابی دارن بدن اون موقع اگ خودشو میکشت میخاستن بگن خب مگ عقل نداشت؟ جدا میشد طلاقو واسه چی گذاشتن

مردم همیشه. یه جوابی دارن بدن اون موقع اگ خودشو میکشت میخاستن بگن خب مگ عقل نداشت؟ جدا میشد طلاقو و ...

دقیقاً درسته

خدا را شکر جدا شد راحت شد وگرنه همه میخواستن اینو سر زندگیش نگه دارند 😂چرا چون شوهرش پولدار بود!

اما مثل شوهر اسی هر روز با این بنده خدا رابطه زورکی داشت بعد بهش میگفت گریه کن به نظرم اینا اختلال روانی جنسی دارند

دقیقاً درسته خدا را شکر جدا شد راحت شد وگرنه همه میخواستن اینو سر زندگیش نگه دارند 😂چرا چون شوهرش پ ...

اصلا بنظرم من یه زندگی بی عیب نقص کم پیش میاد ب وجود بیاد همه ی مشکلی دادن یکی ظاهر یکی پول یکی پستی بلندی زندگی یکی مشکل جنسی تلاش ک کردی واسه زندگی و دیدی طلاق بهتر از اون زندگی ادم همون طلاق بگیره بهتره

عزیزم قبلا هم گفتم تو افسرده ای از همون زمانی که به اجبار ازدواج کردی افسرده شدی و الان هم که زایمان کردی شدت گرفته و حتما باید بری روانپزشک و دارو بخوری . مطمئن باش حالت خیلی بهتر. میشه

حداقل بخاطر بچه این کار رو بکن

ینی یه روزی همه چی درست میشه؟ 

فقط صفحه اول رو خوندم

ادامه ندادم چون حالم رو بهم میریخت ..

دقیقا منم از اول متنفر بودم از همسر ثابقم و دوسش نداشتم با اجبار ازدواج کردم .. بچه دارم شدم .. اما بچم سه سالش بود دیگه نتونستم تحمل کنم بهم نزدیک میشد حالم بد میشد .. اخرم جدا شدم .

الان وضع مالی همسرم نسبت به اون خیلی پایین تره اما همسرم رو خیلی دوس دارم و حالم باهاش خوبه .

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
چقد بعضیا از هم جنسا بی احترامی کردن توی نظرات مشخصه از چ شخصیتی برخوردارن فقط میگن پول باشع. دست ب ...

عزیزم حرفات کاملا درسته منم اگه استارتر بچه نداشت صددرصد میگفتم جدا شو خلاص شو ولی الان بحث یه موجود کوچولوی نیازمند به پدر و مادر مطرحه

ینی یه روزی همه چی درست میشه؟ 

پیش من میمونهاره بابای بدی نیست

من نمیشناسمت اصلا ولی بچه طلاق خیلی اذیت میشه بچه ای که دورازجونت پدرمادرش اتفاقی میفته فوت میکنه اسیب زیاد نمیبینه ولی بچه طلاق خیلی اسیب میبینه بچه دو روز دست توست دو روز دست پدرش همش اسیبه به آینده بچت فکرکن همسرت خوبه خانوادش خوبن یکم به این چیزا نگاه کن بخدا زندگی هست مرد معتاد .خانم بازه .کارنمیکنه داره طرف زندگی میکنه تو چی حیف نیست بیشتربازیگرا تفاوت سنی زیادی دارن حیف برو روانشناس صحبت کنه زندگیت خراب نکن بعدا میفهمی اشتباه کردی الان کلت داغه بازم خودت میدونی

اصلا بنظرم من یه زندگی بی عیب نقص کم پیش میاد ب وجود بیاد همه ی مشکلی دادن یکی ظاهر یکی پول یکی پستی ...

بله درسته

آدم میبینه داره آسیب به روانش روحش جانش وارد میشه باید از اون آدم مسیرش رو جدا کنه اما زنهای اینجا فکر میکنن یه امضا کردن تا آخر عمر باید با طرف زندگی کنن!

حالا خودشون همسرشون ازشون رابطه نامتعارف بخواد و هر روز انرژیشون رو بگیره... حال شون دیدنیه

من شخصاً از کسی بدم بیاد یک ساعتم نمیتونم زیر یک سقف باهاش زندگی کنم

طلاق هم خیلی بهتره وقتی اون بچه بزرگ شه ببینه مادرش از پدرش متنفره و حالش به هم میخوره بعداً احساس عذاب وجدان پیدا میکنه که مادرم به خاطر من تحمل کرده