2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 175121 بازدید | 1754 پست
حالا من نه قضاوت میکنم و نه اینکه بهم حمله کنید فقط میخوام اینو بگم اگه اسی آقا بود بعضیها جرش میداد ...

حالا هم همه بهش حمله کردیم. بحث طفل معصوم و بی گناهه

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون همه دلمون به حال اون طفلی معصوم سوخت. والا من اگه از زندگیم بگم اشکت درمیاد. ولی چون پسرم با میل ...

درست میگین ولی ما کامل تو جریان زندگی هیچ کس نیستیم از چهار خط واقعا نمیشه حقو به کسی داد یا سرزنشش کرد

خصوصا که استارتر میگه بچه اش ناخواسته بود

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
هر ویژگی مثبتی داشته باشه من نمیخوامش شبیه پیرمرد هاست

حالا فک کردی خودت همیشه جوان میمونی مودب باش این چه طرز حرف زدنه تو الان داری به تموم ۳۵ ساله ها هم توهین میکنی

گستاخ

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

چون وقتی زجه زدم گفتم نمیخوامت گوش نمیداد مرد خوب دختری که از خودش ۱۱ سال کوچیک تره هست و نمیگیره

کاش شوهر من از بزرگتر بود ولی ما فقط یه هفته اختلاف داریم و من با آوردن بچه شکسته شدم یه جوری ولی ماشالله شوهرم جوان هر روز رابطه میخواد من حوصله ندارم اصلا زن باید چند سال کوچیکتر از مرد باشه

یادمه قبلا هم تاپیک زده بودید که بدتون ازش میادتبریک میگم گلمشما موفق شدی موفق باشی تو زندگیتنگران ه ...

☹️☹️☹️☹️

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

حالا هم همه بهش حمله کردیم. بحث طفل معصوم و بی گناهه

بچه به هر حال بزرگ میشه اون آقا هم گناه دارن چرا اسب بعد از شیش سال اقدام کرده

چی بگم گلم من قضاوت نمیکنم زندگی خودشه

درست میگین ولی ما کامل تو جریان زندگی هیچ کس نیستیم از چهار خط واقعا نمیشه حقو به کسی داد یا سرزنشش ...

خب شش سال بوده از شوهرش متنفر بوده . تو این شش سال طلاق میگرفت. از من که از ازدواج تا پسرم دو سال بود ولی چون این دو سال جدا نشدم و بچه دار شدم تا الان که شونده سالشه خودم رو فداش کردم.

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

بچه به هر حال بزرگ میشه اون آقا هم گناه دارن چرا اسب بعد از شیش سال اقدام کرده چی بگم گلم من قضاوت ن ...

اگه شب عروسیش ناخواسته باردار شده بود همه بهش حق میدادن ولی شش سال خیلی زیاده.

اسی خانم اینکه فیکی یا واقعی مردی یا زن مهم نیست واسم، ولی توجه منو جلب کردی

درحالیکه اکثر کاربرایی که ریختن تو تاپیکت عقده ای نفهم بیسواد و احمقن و شدیدا گه میخورن بعضی هاشون

جوری زر میزنن انگار زندگی خودشون طبق معادلات ریاضی فیزیک پیشرفته بدون نقص و اشتباهه🤔😂

اما نحوه ی واکنشت به این احمق ها عالی بود😂👏اگه دقت کنی دارن باخودشون مکالمه میکنن مثل خلا

هوش تو فراتر از این مخ گندیده هاست هرکاری که فکر میکنی درسته انجام بده عشقم

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

نمیدونم این پستم رو میخونی نمیدونم اهمیت میدی یا حرف حرف خودته نمیدونم که اون چیزی که میخوام بهت بگم درک میکنی یا نه ولی شخصیت تو الان یه مادر که باید مسئولیت پذیر باشه در قبال بچه ای که خودش هیچ نقشی داخل به دنیا آمدنش نداشته این که میگی من اراده کردم اومدم خونه مادرم نشون دهنده چی؟؟ضعف درونی هست که فکر میکنی با اومدنت به خونه مادرت تلافی سال هایی که علاقه چندانی به همسرت نداشتی در آوردی تو الان یه مادری نه یک همسر معمولی میدونی حتی اگر شش سال پیش بر حسب منافع بر حسب بی تجربگی نداشتن علاقه و یا حتی بدون رضایت دلت با همسرت یک زندگی مشترک شروع کردی باید تاکید میکنم باااید دلت رو با همسرت صاف میکردی شش سال پیش آنچنان جزو گذشته ای محسوب نمیشه که بگی دخترا از حرف پدر و مادر شون پیروی میکردند

لب کلام من این الان که مادری باید بدونی فرزندت به تو و پدرش برای رشد مناسب و تکامل شخصیتش احتیاج داره اون بچه الان بچم ماهش هست شش سال دیگه بره مدرسه دست بچه های دیگه رو داخل دست پدرشون ببینه میاد یقه تو رو میچسبه مامان بابای من کجاست چرا نمیاد مدرسه دنبالم چرا نمیبرم پارک و شهربازی اونموقع است که تویی که خودت قانع کردی من از پس خودم برمیام من زن مستقلی هستم به خودم احترام میزارم های های به حال خودت گریه میکنی

لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا