2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 178484 بازدید | 1760 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثلا بیاد سراغم برام چکار کنه ؟ وقتی خودم هرچی دلم خواسته بهش رسیدم و به هیچ نری محل سگ نمیدم . بشور ...

فکر کن چرا اخه هرچی نر بو گندووو هست میاد سراغ تو، چرا یه مرد درست حسابی نمیاد سراغت؟؟؟ فکر نمیکنی مشکل از تو و اخلاق و عقایدته😉

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
فکر کن چرا اخه هرچی نر بو گندووو هست میاد سراغ تو، چرا یه مرد درست حسابی نمیاد سراغت؟؟؟ فکر نمیکنی م ...

آخه اکرم بیان سمت من که بختشون باز نمیشه با من . میفرستم سمت امثال تو که گوشت دوست دارید گربه های ملوس 🤣🤣🤣

فکر کردی بقیه مردا تحفه هستن؟!اگر شوهرت خوبه برگرد خونت گیر ادم عوضی نیوفتادی ک بچه بازی یادت بره جدا شی بعدا حسرت همین شوهرتو میخوری فکر کردی شاهزاده ها الان دم خونتون برات صف میبندن؟!یادت نره الان مادری وقت عشق و حالتم کاش یادت بود که متنفری ازش کیفاتو کردی حالا....اون مردم تا یجایی نازت رو میکشه ۱۱سال هم همچین اختلاف سنی زیادی نیست ک خودتو براش بالا میگیری!!!

ببخشیدا طناب ننداختن گردنت ببرن سر سفره عقد میتونستی چند روز قهر کنی بری خونه یکی از دوستات ولی باها ...

شما فکر کنم تو زندگیت تاحالا مجبور به کاری نشدین

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

بلهاونم چه رمالیرمالی که عضو هیات علمی دانشگاه هست و دوره های تخصصی تو خارج از کشور گذرونده و چندین ...

با عکس میخواد بگه دو نفر میتونن با هم زندگی کنن یا نه؟؟ آقای استاد!!! اونایی که با اجنه در تماسن این کارارو میکنن

آخه اکرم بیان سمت من که بختشون باز نمیشه با من . میفرستم سمت امثال تو که گوشت دوست دارید گربه های مل ...

نه دیگه ببین چی داری که همش نرهای بوگندو جذبت میشن!!!🙃وگرنه اکثر مردهای اطراف ما ادم هستن🤩تا حالا مرد واقعی دیدی؟

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻