2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 178453 بازدید | 1760 پست
من هرارنفر دوسم داشتن ولی چه فایده برای من داره؟ زن هم حق داره خودش کسی رو بخواد . این خانم این مرد ...

تو این زمونه باید با عقل زندگی کرد نه با حساس بهر حال امیدوارم ایشون بعد طلاق پشیمون نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر همسرت دوست داره قدرشو بدون

۲۴ سالته همسرت ۳۵

همسرت اول جونیشع مثل تو

پیرمرد نگو

بخدا بعد طلاق نریختن برات

ی بار از دستش میدی بعد میفهمی چیکار کردی

تا دیر نشدع برگرد سر زندگیت

تنها هنرتون خوابیدن با مرد حالا هر مردی با هر شرایطی و حاملگی و زاییدن 😅

تو این هنرم نداری بدبخت ...با این اخلاق گندت هیچ کس نمیاد سراغت ،بعد هی بشین بگو من یه زن قوووویم😆

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
تو این هنرم نداری بدبخت ...با این اخلاق گندت هیچ کس نمیاد سراغت ،بعد هی بشین بگو من یه زن قوووویم😆

این هنر رو تقدیم کردیم به شما که هی حاملتون کنن هی زور بزنید جونتون دراد بزایید بعد نه خواب دارید نه خوراک درست هی بشور و بساب ، بعد اون انگلی هم که باهاتونه بهتون خیانت کنه 😅😅

یجوری همه از شوهر اسی دفاع کردن و گفتن زندگی همینه که من به شخصه به عنوان ی دختر مجرد هیچ وقت اسم ازدواجو نمیارم دیگه

این چه زندگی هاییه برا خودتون ساختین؟؟ خودتونو مجبور کردین توش بمونین تازه اسی رو هم که میخواد خودشو نجات بده دارین عین خودتون بدبخت میکنین!

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

قوی بودن ما در اینه که به هیچ نری محل نمیدیم چون خودمون همه چی داریم . امثال تو چی ؟ برای یه لقمه نون با مرد به درد نخور صدساله هم میرید و بعد شما حسودها از دیدن ما حسرت میخورید اما مسخره میکنید ما رو 😅

این هنر رو تقدیم کردیم به شما که هی حاملتون کنن هی زور بزنید جونتون دراد بزایید بعد نه خواب دارید نه ...

اخ میدونم در حسرت یه انگلی بیاد سراغت اما بشین تا بیاد 😆😆😆نکه خودت موندی در حسرت،داری اسی رو تحریک میکنی به طلاق... اسی اگر عاقل باشه به حرف امثال تو گوش نمیده؛ از قدیم گفتن گربه دستش به گوشت نمیرسه،میگه پیف پیف بو میده...😉

قوی بودن ما در اینه که به هیچ نری محل نمیدیم چون خودمون همه چی داریم . امثال تو چی ؟ برای یه لقمه نو ...

الهی بگردم مجبوری اینجوری بگی یکم دلت اروم بشه...بگو گلم،بگو خودتو خالی کن قوووووی😆

مثلا بیاد سراغم برام چکار کنه ؟ وقتی خودم هرچی دلم خواسته بهش رسیدم و به هیچ نری محل سگ نمیدم . بشور و بساب و حاملگی و زایمان و کلفتی یه نر بوگندو . مداله؟