2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 127040 بازدید | 1495 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم برای شوهرت و فرزندت سوخت که دارن تاوان اشتباه خانوادت رو میدن

شوهرش هم وقتی با یک بچه که بهش گفته تو رو نمیخوام ازدواج کرد یعنی گناه کرد و الان داره تاوان اشتباه خودش رو میده

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

شوهرش؟؟؟؟؟؟؟؟بابا چرا نمیفهمین طرف هزار بار گفته من ازت بدم میاد نه که گولش بزنه ولی اون به هیچ جاش ...

مشکل از شوهرش هست؟

این خانم عقد کرده عروسی کرده بچه دار شده بعد گفته دوست ندارم

مگه اون مرد دوست داشته پولش خرج زنی کنه که دوسش نداره

اون موقع که خطبه عقد خوندن میدونسته این خانم داره به زور ازدواج میکنه؟

من بازم تاکید میکنم این آقا و این بچه قربانی خانواده این خانم شدن

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

شاید حرفم گناه اما کار درستی داری میکنی

خاله من یه 50سالی با مرد که دوست نداشت زندگی کرد

حاصل اش چی شد سه تا بچه یکی از اون یکی روانی تر

دختر خاله مظلومم ده ساله افسردگی شدید داره آنقدر خوشگل که حد ندار(سفید چشم عسلی موهای بلوند) اما چه فایده ده ساله خودش تو اتاقش حبس کرده ۳۰ساله شده

اون سری خالم میگفت چجوری میشه با یه مرد که اندازه یه شکلاتم برات شیرین نیست زندگی کرد

البته به خاله من بد نگذشته خودش شاغل بود الآنم یه شاستی بلند زیر پاسخ دائم تو سفر و خارج وکنسرت تئاتر و فلان با دوست و رفیق هاش فقط بچه هایش علی الخصوص دختر کوچک اش این وسط قربونی شد

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
اسی یه چیزی بهت بگم اگر از کسی خوشت اومده و به هوای اون یه جورایی ته دلت زده شده داری این کارو میکنی ...

راستی یادم رفت بگم دختر خالم کسی بهش ابراز عشق کرده بوده به این نیت که شوهرش رو از اول دوست نداره جدا شد که به اون بره اونم چند سال بازیش داد آخرم نگرفتش تاوان سنگینی داد الان میبینه واسه هوس میخوانش حالش بد میشه و جور نمیشه ازدواج کنه دقیقا همون بلایی سرش اومد که سر یکی دیگه آورده بود. اگه واقعا نمیخوایش سر مهریه دیگه روا نیست اذیتش کنی

چقدر من زن خوبی بودم برای شوهرم و قدرم رو ندونست!

عزیزم شما اگه داستان زندگیتونو گذاشتین منو تگ کنین

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
اسی قبلا هم گفته بود میخواد جدا بشه همه بهش گفتن برو مشاوره جالا حتی بعد مشاوره هم از شوهرش متنفره ...

😐

چه ربطی داره

شاید مشاوره خوبی انتخاب نکرده

در هر صورت دلیل نمیشه با بی فکری

بچه دار بشه و بعدش بخواد همچین

تصمیمی بگیره چون بلاخره الان فقط

زندگی خودشو شوهرش نیست

زندگی یه انسان بیگناه دیگه هم هست

با کلی آرزو.....

نمیشه همینجوری باخودخواهی تمام زندگی

یکیو خراب کنی

اگه اسی از قبل همچین تصمیمی داشت نباید

تا قبل مطمئن شدنش بچه دار میشد

حالا که شده مسئولیتش رو باید قبول کنه

۱۱ سال زیاد نیست، خانوادت چرا مجبورت کردن؟ خانواده ات مجبورت کردن اما ادمای بدی نیستن، اونوقت مردی ک ...

مادر بزرگ منم خاله ام مجبور کرد البته سال ۵۵

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
شوهرش؟؟؟؟؟؟؟؟بابا چرا نمیفهمین طرف هزار بار گفته من ازت بدم میاد نه که گولش بزنه ولی اون به هیچ جاش ...

روز به شوهرش میگه دوست ندارم شب میره توی بغلش

من کسی رو میشناختم توی همین شرایط بود ولی نذاشت دست شوهرش بهش بخوره باکره برگشت خونه باباش گفت نگهش داشتم برای کسی که دوسش دارم

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

چقدر من زن خوبی بودم برای شوهرم و قدرم رو ندونست!

شوهرت چیکار کرده؟

اگه منظورت از قدر دونستن یعنی شما هم نخواسته سر زندگیت موندی در حقیقت شما زن خوبی نبودی نمیگم بد بودی ها نه ولی خوب نبودی چون خودت و جوونیت و روزهایی که میتونستی شاد زندگی کنی رو قربانی کردی و به خودت ظلم کردی و ظالم نمیتون خوب باشه به خصوص که به نزدیک ترین کسش یعنی خودش ظلم کن

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.