2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 103635 بازدید | 1331 پست
لابد شوهرش هم همچون کیسی رو میخواسته بچه میخواسته که نازش رو بکشه

معمولا گرومر ها افراد زیر سن قانونی میگیرن تا به قول خودشون آفتاب مهتاب ندیده باشه و تربیتش کنن🤦🏻♀️

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

واقعا چطور بعضیا قضاوت میکنین بنده خدارو هیچ کدوم جاش نیستین من نمیگم طلاق بگیره چون الان مسوئولیت د ...

لعنت به تمام کسانی که بچه رو نمیزارن بچگی کنه وفقط میخوان شوهر کنه ولعنت بر تمام مردان ومادرانی که دنبال بچه سال هستن واسه زندگی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مشخصه کم سنی.. و کم تجربه. یه کم زندگی زنای بدبخت اینجا رو بخون. یکیش خودم. قدر زندگی و شوهرتو بدون

دوستمون ندارن ...چهارچنگولی با اولویت قراردادن سرنوشت بچه ....چسبیدیم بهش و هر جوریه زندگی رو میسازیم 😔

اینارو دوستشون دارن ....دور از حضورشون ...با تیشه و لگد میزنن پی و ریشه ی زندگیهاشون 😑

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

پس چرا با این شدت تنفرت پای یه بچه رو به زندگیت باز کردی؟

بخدا من بچه دار شدن تا سه سال اصلا نمیتونستم به غیر بچه به چیز دیگه ای فکر کنم.بچه کلی شیرینی و دغدغه داره

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

چشماتو بعد عروسی و ی بچه تازه باز کردی؟

از همون قبل خواستگاری میگفتی نه

عمر و زندگی اون بدبختم هدر نمیدادی

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
ولی اگه بهش فکر کنید خیلی ناراحت کننده است که بچه ۱۷ ساله با یک مرد ۳۲ ساله تو رابطه است دختری که حت ...

درسته، میگم دیگه مادرشوهرم پیشنهاد داد اونا هم قبول کردن ، اما رابطشون طوریه که انگار هم سن هستن تمام تصمیمات با جاریمه وشوهرش فقط تو زندگیشون حرفهای خانمش رو عملی میکنه ، تصمیم گیری نهایی با جاریمه ،اصلا انگار نه انگار بچست

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی. مرسی   

میخوای جدا شی که پسرعموتو بگیری، بزار چیزی بهت بگم روزی رو دارم میبینم که داری اینجا برای از دست دادن شوهرت ضجه میزنی و مثل سگ پشیمونی ولی اون وقت فایده نداره دختر، الانم کاری نمیشه کرد باید جداشی تا به اون روز بیوفتی، فعلا تنها راه جدایی هست جدا شو ازش بزار بره زندگیشو بکنه و عمرش پای یه عشق بیهوده حدر نره

حالم از مادرای خودخواه بهم میخوره،،،چرا بچه دار شدی،،،چرا وقتی دوسش نداشتی یه بدبخت و به زندگی اضافه کردی،،ناخواسته بود بچه رو مینداختی خیلی گناهش کمتر بود تا به دنیاش بیاری و بدون محبت پدر بزرگش کنی و وسط دعوای شما بزرگ بشه،،بشین فک کن قرارع یه بچه بدون پدر بزرگ کنی و دست همه رو سرشه ،،،جامعه گرگه هر جا بگی مطلقه ام میخان بمالن درت ،،خوشی زده زیر دلت ،،هستن خانومایی که شبی یه بار کتک میخورن ولی بازم بخاطر بچشون زندگی رو حفظ میکنم

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
همه جای دنیا ازدواج با زیر ۱۸ غیرقانونی جز تو طایفه های ایران

واقعا غم انگیزه هرچند الان یک عده میان میگن وای خارجی ها دوست دختر/دوست پسر دارن/حامله میشن درحالیکه خود خارجی ها یه جمله دارن میگن نوجوان های حامله رو حمایت کنید نه حاملگی نوجوانان رو یعنی خودشون حاملگی تو این سن رو بد میدونن و اینکه ازدواج خیلی مسئولیت سنگینی داره برای یک بچه مثل استارتر که تازه الان تو سنی رسیده که میدون چی میخواد از زندگیش

ولی خب تو نی نی سایت یه جوری رفتار میشه انگار دهه ۷۰/۸۰ هست که طلاق بد باشه خوبه طلاق هم حکم خداست

میخوای جدا شی که پسرعموتو بگیری، بزار چیزی بهت بگم روزی رو دارم میبینم که داری اینجا برای از دست دا ...

شما ها از کجا فهمیدید پسر عموش رو میخواد؟از یه تاپیک که گفته برام مثل داداشمه ولی باهاش خوشبخت تر بودم؟

شما که تاپیک های قبلی رو چک میکنید عقب تر برید ببینید چند تا تاپیک در وصف تنفر از شوهرش زده بعد قضاوت کنید

ولی اگه بهش فکر کنید خیلی ناراحت کننده است که بچه ۱۷ ساله با یک مرد ۳۲ ساله تو رابطه است دختری که حت ...

من خودم عمرا دخترمو قبل ۳۰ سالگی شوهر بدم میخوام تامجرده کیف کنه بعد هم با کسی که مد نظر خودشه ازدواج کنه

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی. مرسی   
درسته، میگم دیگه مادرشوهرم پیشنهاد داد اونا هم قبول کردن ، اما رابطشون طوریه که انگار هم سن هستن ت ...

نمیدونم شاید اینجوری باشه امیدوارم جاریت واقعا با فکر(هرچند معتقدم به تصمیم بچه ۱۷ ساله اعتمادی نیست تو این سن خیلی ها توی تصمیم رشته تحصیلیشون میمونن این که دبگه ازدواجه) این زندگی رو انتخاب کرده باشه و بعدا زده نشه و آسیب های کمتری از گرومینگ ببینه

مگه به زور حرف اطرافیان ازدواج نکردی؟ حالا چطور شوهرت نمیتونه به زور مجبورت کنه زندگی رو ادامه بدی؟

پس اونقدر قوی هستی که بتونی خودت تصمیم بگیری! چنین شخصی رو نمیشه به زور مجبور کرد ازدواج کنه.

طلاق بگیری هم بعد یه مدت پشیمون میشی. با این اخلاق هم برگردی سر زندگیت، آخرش دل شوهرتو میزنی. کوتاه بیا، دیگه مادر شدی، دختربچه که نیستی! شوهرتم سنش زیاد نیست، ۳۵ سالشه. پسرای همسن شوهرت هنوز دنبال رفیق بازی و گشت و گذارن. طلاق هم بگیری بازم میبینیش بخاطر پسرت. این آدم از زندگیت کاملا حذف نمیشه

کج کلاه خان یارمه