2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 108132 بازدید | 1340 پست
شما ها از کجا فهمیدید پسر عموش رو میخواد؟از یه تاپیک که گفته برام مثل داداشمه ولی باهاش خوشبخت تر بو ...

من حس ششم دارم، مطمئنم دنبال کسیه که میخواد شوهره رو دک کنه، خوشبختی زیبایی یا پول یا شهرت نیست، خوشبختی وفای به عهد اون مردیه که با ناسازگاری این بنده خدا ساخته و پا پس نکشیده. کم دوروبرت مرد و زن خیانت کار میبینی؟ فکر میکنی خوشبختن؟

من خودم عمرا دخترمو قبل ۳۰ سالگی شوهر بدم میخوام تامجرده کیف کنه بعد هم با کسی که مد نظر خودشه ازدو ...

خیلی خوبه که پشت دخترتون هستید ولی شاید بهتر بود با این فکر زیبا مثال نازیبای ازدواج برادر شوهرتون رو نزنید چون یک عده فقط چیز های زشت رو دوست دارن یاد بگیرن و این مثال براشون ازدواج ۱۷ ساله ها رو حتی توی این زمونه عادی نشون میده

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همین تصمیم رو نمیتونستی یکسال زودتر بگیری اون بچه طفل معصوم رو بدبخت نکنی؟ بچه پیش خودته ولی بنظرت با بچه ای که زیر یک سقف پدرمادرش رو باهم داره در یک شرایط روحی رشد میکنه؟ خونه پدرت تورو به زور تو سن کم شوهر دادن و براشون مهم نبود از طرف مقابل متنفری بعد فکر کردی بچه ات رو حلوا حلوا میکنن میزارن سرشون؟

یکم بشین ببین پدر مادرت اگر واقعا بیشتر از اون مرد دوستت داشتن همچین کاری باهات میکردن یا نه؟ شاید همسرت بیشتر مراعات حالت کرده و صبوری کرده برات شاید پدری کرده در حقت و چشمت بسته بوده. نمیخواستی زبون داشتی میگفتی سر عقد نه ! پا داشتی فرار میکردی و.. وقتی خانوادت دودستی تقدیم اون مرد کردنت اون چرا نباید میگرفت؟

چون وقتی زجه زدم گفتم نمیخوامت گوش نمیداد مرد خوب دختری که از خودش ۱۱ سال کوچیک تره هست و نمیگیره

منم مثل شما بودم ازدواج کردم ازش متنفر بودم جوری شدم که میزدمش زندگیم جهنم بود دوسال تمام انقدر حالم بد بود قرص اعصاب میخوردم پرخاشگر شده بودم ولی من میدونستم یه روز جدا میشم نذاشتم بچه دار شم یعنی اصلا نمیذاشتم رابطه ای باشه با اینکه همه میدونستن از شبدم میاد ولی راضی نمیشدن جدا شم خودم بعد دوسال تمام کارامو کردم حق طلاقو ازش گرفته بودم تمومش کردم همه چیو جهیزیمو جمع کردم اومدم هیچی هم از نگرفتم بعد 3سال با یه نفر دوست شدم همشهری نبود همدیگه رو دوس داشتیم اونم ازدواج ناموفق بود ازدواج کردم بعد 3ماه اشنایی نمیگم عالیه زندگیم مشکلات خودمو دارم ولی حداقل دوسش دارم الان هم باردارم اگه دوسش نداری هیچوقت این حست درست نمیشه تمومش کن تا دیوونه نشدی

نمیدونم شاید اینجوری باشه امیدوارم جاریت واقعا با فکر(هرچند معتقدم به تصمیم بچه ۱۷ ساله اعتمادی نیست ...

بله درست میگین ، مشخص نیست ۵ سال بعد طرز تفکرش عوض بشه وانتظارش از زندگی چی باشه

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی. مرسی   
من حس ششم دارم، مطمئنم دنبال کسیه که میخواد شوهره رو دک کنه، خوشبختی زیبایی یا پول یا شهرت نیست، ...

حس ششم؟🤦🏻♀️

خوشبختی وفا به عهدیه که ناخواسته بستی و تو سن کم بهت اجبار شده؟

حقیقتا جوابت رو نمیخوام هرچی شما بگی با حس ششم باشه🌸

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

چون وقتی زجه زدم گفتم نمیخوامت گوش نمیداد مرد خوب دختری که از خودش ۱۱ سال کوچیک تره هست و نمیگیره

۱۱ سال زیاده ؟

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

یکی دقیقا مثل شما و موقعیت شما در نزدیکان ما بود وقتی جدا شد بازم کلی خواستگار داشت خودش گفت اینبار ...

ای خواهر این به ته خط رسیده و باید تقاص بدی که در حق اون شوهرش کرده رو بایه زندگی جدید پس بده تا به چیزی که گفتی برسه یعنی پیشمونی و حسرت از دست دادن یه مرد واقعی. اون وقت این عاشق میشه و اون مرده متنفر این رسم دنیاست

من حس ششم دارم، مطمئنم دنبال کسیه که میخواد شوهره رو دک کنه، خوشبختی زیبایی یا پول یا شهرت نیست، ...

رفتی تاپیکاشو خوندی

آره میگه عین داداش میبینمش ولی چشمش دنبالشه هنوز

استاتر اگر پیامم رو میخونی بدون چون باهاش ازدواج نکردی فکر میکنی باهاش خوشبخت میشی! آدما رو وقتی رفتی زیر ی سقف میشناسی کامل از دو تا برخورد.

فکرشو بیرون کن از سرت بچسب ب زندگیت

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
حس ششم؟🤦🏻♀️خوشبختی وفا به عهدیه که ناخواسته بستی و تو سن کم بهت اجبار شده؟حقیقتا جوابت رو نمیخوام ...

در آینده به حرف من میرسی من چیزی رو گفتم که حتما اتفاق خواهد افتاد

رفتی تاپیکاشو خوندیآره میگه عین داداش میبینمش ولی چشمش دنبالشه هنوز استاتر اگر پیامم رو میخونی بدون ...

منم بهت بگم این نمیتونه به این زندگی برگرده جون براش جهنمه ولی زمانی میاد که حسرت همین جهنم رو خواهد خورد بدون شک