2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 84412 بازدید | 1220 پست
الهی بمیرم خدا سلامتی بده دلم ریش ریش شد

خدا نکنه قربونت برم.❤️..😔..قضاوت نمیکنم عزیزکم امابخدا گاهی از اونوره آکواریوم به زندگی نگاه کنی ازنگاه یه ماهی کوچولوی بی زبون وآروم اون نمیدونه تو دنیای اطرافش چخبره دقیقا مظلوم مثل بچه ها....اگر مریض بشه خدا نکرده دلش تفریح سه نفره بخوادقاب عکس سه نفره نباشه به چی نگاه کنه بچه ها بهش تومدرسه بگن شغل بابات چیه....چون این راه هارو رفتم و پشیمون شدم بهت میگم وگرنه هرآدمی حق زندگی داره گلم توام حق داری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا داداش دارم یکی مجرد،دیگری زن داره

استارتر بابات تازه فوت کرده درسته؟

قبل اون میدونستی که راهت نمیده خونشون

یک دختر بهاری که در حال رشد فردی و اجتماعی است .پذیرای کمک شما در مورد رشد انسان هستم 
نه رفتارش حرف زدنش خندیدنش قیافه ش هیکلشرابطه مون

خب یکم بیشتر توضیح بده عزیزم

قیافه و هیکلش چه مشکلی داره ؟ همینطور رفتارش؟

اداب معاشرت نداره؟ خسیسه؟

مشکل رابطتون چیه

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

خدا نکنه قربونت برم.❤️..😔..قضاوت نمیکنم عزیزکم امابخدا گاهی از اونوره آکواریوم به زندگی نگاه کنی از ...

اره

راست میگی😭😭

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

خب یکم بیشتر توضیح بده عزیزم قیافه و هیکلش چه مشکلی داره ؟ همینطور رفتارش؟ اداب معاشرت نداره؟ خسیسه؟ ...

یه حالتی هست ک من متنفرم

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

نیست

اسی سوال میپرسم جوابمو بده بدون هیچ دروغی

شوهرت خیانتکار یا دست بزن داره یا تو رو توخونه زندونی کرده یا یا معتاد یادزده

کدومش هست که میخوایی جداشی؟؟

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

تغییر هورمون از ۱۶ سالگی تا الان؟؟

گلم خودت بچگی نکردی حالا میخوای بچت هم بچگی نکنه؟؟؟؟

بچه با پدر ومادر خوشحال ،هردو رو باهم میخواد

عزیزم بعداز سفرت برو دکتر بهت دارو میده آروم میشی

با مشاور صحبت کن خیلی کمکت میکنه

الان هم سن زیادی نداری واسه همچون تصمیم مهمی کار رو بدتر نکن دنبال چاره باش آخرین راه طلاق

ولش کنین دیگههههه اینهمه بچه طلاق دارن زندگی میکنن خیلیاشونم خوشبختن زندگی با ادمی ک نمیخوای ینی ته جهنم

نگفته ک بچشو میذاره کنار خیابون ک اینجوری حرف میزنین

فقط یه جیزی یاد گرفتین دارین تکرارش میکنین

قرار نیس بخاطر اشتباه بقیه تا آخر عمر عذاب بکشه

تا الانم اگ جدا نشده ب امید خوب شدن همه چی بوده وقتی نشده ینی دیگه نمیشه تلاششو کرده ب بن بست خورده انقد خوردش نکنین

اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀

دختر دایی منم مثل تو بود از خوشی از شوهر اولش طلاق گرفت میدونی چرا چون میگفت تو سنت بیشتر از منه تو لولت پایینه پسره عاشقش بود طلاق گرفتن دختر داییم دوباره ازدواج کرد این سری شوهرش طلاقش داد

استاتر صفحه اول تاپیکتو فقط خوندم این تاپیکو انگار من زدم

ازدواج اولم باتنفر بود اجبار بود سن پایین بودم قدرت تصمیم گیری و ایستادن مقابل بقیع رو نداشتم روز به روز نفرت بیشار شد ازصداش رفتاراش بالاخره بعد چهار سال خلاص شدم

هنوزم گاهی خ.ابشو میبینم که شوهرمه وجدا نشدم تو خواب میخاام دق مرگ شم بیدار میشم میبینم دیگه نیست نفس راحت میکشم

البته من بچه نداشتم و همم ادم بشدت بد و نامردی بود

تو هم بچه داری همم حس میکنم ادم بدی نیست مشاوره برو زود تصمیم نگیر شرایط بچتم درنظر بگیر تو مسئولی دربرابرش

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((