2777
2789
منی ک پریودم و لکه قهوهای رنگ دارم چیکار کنم پریود بشم خونم بیشتر بشه خیلی نگرانم رابطه سطحی داشتیم ...

لکه بینی بخاطر قرصی ک خوردی

قرص جی خوردی اورژانسی؟

این دنیا کسانی را رها کرد که بیشتر از شما عاشقش بودند🍂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لکه بینی بخاطر قرصی ک خوردی قرص جی خوردی اورژانسی؟

قرص ال دی خوردم میخاستم پریود نشم چون یکم کار داشتم قرار بود برم جایی ولی خب کنسل شد منم قرصا رو قطع کردم نخوردم دیگ حالا۳ روز گذشته پریود شدم ولی فقط لکه قهوه ای رنگ دارم

چیکار کنم بنظرت عزیزم؟

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

قرص ال دی خوردم میخاستم پریود نشم چون یکم کار داشتم قرار بود برم جایی ولی خب کنسل شد منم قرصا رو قطع ...

هیچی بخاطر قرص افتادی به لکه بینی

یا پریود میشی تموم میشه

یا تا تایم پریودی لکه بینی داری

این دنیا کسانی را رها کرد که بیشتر از شما عاشقش بودند🍂

شما مگه یائسگی رو تجربه نکردید با ۶۰ سال

ن 😂😂 سنمو همینطوری زدم گل

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

اورژانسی ک من قبلا خوردم باعث شدپریود شم سریع

یعنی الان بخورم؟

لکه دارم فقط

هیچی بخاطر قرص افتادی به لکه بینی یا پریود میشی تموم میشه یا تا تایم پریودی لکه بینی داری

وایی خدایا

من ۱۳م تایم پریودیم بود چن روز قبلش مصرف کردم ک نشم حالا بعد ۳ روز لکه چیکار کنم خدایاااا