2777
2789

خانوما ۱۰ساله ازدواج کردم شوهرم خیلی ادم خوبیه. متعهده.چشم ودل پاکه شاغل و دارای موقعیت اجتماعی خوبیه.ویژگی خوب زیاد داره

خب منم دوتا لیسانس دارم . از لحاظ ظاهری مرتب واراسته م چهره ی نچرال و معمولی دارم. خونه زندگی مرتبی دارم .دستپختم و تربیت فرزندم خیلی خوبه همه تعریف میکنن ازم.

شوهرم تو خونه بهم محبت میکنه خیلی تحویلم میگیره امااااا

خیلی وقتا ازم حمایت نمیکرد و نمیکنه الان بهتر شده .

اما قضیه بر میگرده ب اینکه من تو اینستا ی کلیپ بود درمورد اینکه مادرشوهر وقتی عروس میره خونشون املت و بادمجون درست میکنه داماد که میره براش پلو وچلو درست میکنه منم اونو لایک کرده بودم

شوهرم دیده بود برام یه کلیپ فرستاد بااین مزمون

که عروس ب مادرشونرش میگه شما مث سیب میمونید خوشگل هستید ولی بی خاصیت .مادر شوهر هم ب عروسش میگه توهم مثل انجیر میمونی هم مثل عنی هم جیرجیر میکنی همم میبینیمت اسهال میگیریم 😑

ما ۱۰سال باهم زندگی کردیم هیچ وقت همچین چیزایی بینمون رد و بدل نشده بود ومن حالم خیلیی بد شد تا چند روز مریض شدم از این کار شوهرم

اینم بگم رابطه ی شوهرم باخانوادش زیاد خوب نیست و فقط در حد رفت وامدن و اونا زیاد بها نمیدن ب بچه هاشون

الان بعد از ۳ماه دوباره ی اتفاقی افتاده ومن خیلی حالم بده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظر میاد از شکم سیری زیاد از بی دغدغه بودن گیر دهدین به مسائل چرند

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

سلام

به نظرم حق داری ناراحت بشی ولی بپرس از شوهرت ببین واقعا قصدش از فرستادن اون ریلز چی بوده شاید فقط چون طنز بوده واست فرستاده حالا خودت میتونی بفهمی دلیلش رو از ریاکشن هاش اینکه راست میگه یا دروغ

بعد هم درسته که میگی خیلی رابطه اش با خانواده اش خوب نیست اما مرد ها هرجوری هم که باشه خانواده اشون باز هم نمیتونن طرفداری نکنن از اونها

دو سه روز پیش برای شوهرم کلیپ فرستادم اینستا گرام .

بعد گفتم نگاه کن ی کلیپ برات فرستادم گفت پیاما بهم نمیرسه 😑

گفت اینستامو چک نمیکنم کی چی فرستاده . گفتم یعنی چی .برو ببین .فیلم کفش فرستاده بودم که برا خودش بخره .

گفت من از اون قضیه که بخاطر ی پیام ناراحت شدی دیگه هیچ وقت پیاماتو چک نمیکنم .انفالو کرده منو .

۳ماهه ومن نمیدونستم

گفت من حالم بهم میخوره ازاینستا واین پیامایی ک میفرستی .

درحالی که من هیچ وقت پیام زشت وبدی نفرستاده بودم براش .اون بود بهم بی احترامی کرده بود.

الان حالم خیلیی بده .یکسره دارم گریه میکنم .دندون درد عصبی گرفتم.

غم بزرگی رو دلمه.

خیلی باهاش غر زدم. اعصاب و روانم بهم ریخت

بهش میگم من ۳ماهه دارم بهت پیام میدم تو حتی نگاه نکردی ببینی چیه. اگه ی غریبه بهت ۳ماه پیام میداد کنجکاو نمیشدی نگاه کنی؟

به من که رسید حالت بهم خورد.

خیلی ازم معذرت خواست وابراز پشیمونی کرد ولی من واقعا کشش ندارم نمیتونم .احساس سرخوردگی میکنم

دو سه روز پیش برای شوهرم کلیپ فرستادم اینستا گرام .بعد گفتم نگاه کن ی کلیپ برات فرستادم گفت پیاما به ...

بی خیال این چیزا سعی کن کشش ندی زندگیو برای خودت تلخ نکنی شوهرت ته این چیزا ببینه داری خودتو اونو عذاب میدی میگه خوب کردم وتمام پس بهترهعذاب ندی بی خیال بشی