2777
2789
عنوان

کدوم رشته

160 بازدید | 44 پست

خواهر زاده ام امسال انتخاب رشته داره از اونجایی که با من خیلی صمیمی عه داریم با هم راجب انتخاب رشته اش صحبت میکنیم . بین هوانوردی و طراحی دوخت مونده

میگه اگه طراحی دوخت بخونم میخوام در آینده برند بزنم

اگر هوانوردی میخوام خلبانی

به نظرتون تو کدومش بیشتر موفق میشه. به دوتاش ام به شدن علاقه داره

بچه مونده اصن کدومو انتخاب کنه

با توجه به علایقش ببینه کدوم باهاش سازگارتره

چون به نظرم دورشته متفاوت هست

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از هوانوردی اطلاعی ندارم. طراحی دوخت اعصاب و حوصله میخواد پس باید علاقهی فراوان داشته باشه. حوصلهی ارتباطات زیاد و سروکله زدن با بقیه رو هم داشته باشه. کسانی که پول داشته باشن راحتتر میتونن ازش جلو بزنن و یه جاهایی حس بیعدالتی میکنه. هزینه هم باید بکنه. از خرید چرخو تجهیزات بگیر تا کلاسهای پیشرفته خارج از دانشگاه.

اما کار براش همیشه هست.

من خودم دکترای تخصصی یکی از رشته های تجربی ام.رشته های تجربی و ریاضی خدماتین.من اگه برمیگشتم عقب قطع ...

مامانش اصلا اجازه نمیده بره تجربی و ریاضی

میگه یه رشته ای برو که زود تر موفق شی

از هوانوردی اطلاعی ندارم. طراحی دوخت اعصاب و حوصله میخواد پس باید علاقهی فراوان داشته باشه. حوصلهی ا ...

هوانوردی رشته ی که با هواپیما سرکار دارت مثل خلبانی مهمانداری مهندس هواپیما ناوبری.و ....

مامانش اصلا اجازه نمیده بره تجربی و ریاضی میگه یه رشته ای برو که زود تر موفق شی

من که گفتم ریاضی و تجربی در سطح های بعدی هستند.

انسانی و هنر در سطوح بالاتر هستند.

و بستگی داره موفقیت رو چی تعریف کنید؟ اگه ففط هدف داشتن شغله که خیلی راحت از رشته های تجربی و ریاضی میشه به کار رسید ولی انسان باید هدفش ساخت تفکر درست خودش و دیگران باشه.

من که گفتم ریاضی و تجربی در سطح های بعدی هستند. انسانی و هنر در سطوح بالاتر هستند. و بستگی داره مو ...

ریاضی که بنده های خدا بابهترین مدارک بیکار میمونن تجربی هم حتما باید رشته ات تاپ باشه وگرنه یا سختی کار میکشت یا بیکاری

من که گفتم ریاضی و تجربی در سطح های بعدی هستند.انسانی و هنر در سطوح بالاتر هستند.و بستگی داره موفقیت ...

هدفش اینکه بتونه توی سن ۲۵ ۲۶ سالگی حداقل درآمدش یجوری باشه که بتونه یه ماشین واسه خودش بخره بتونه از پس هزینه هلش بر بیاد

درآمد خوبی داشته باشه

من خودم دکترای تخصصی یکی از رشته های تجربی ام.رشته های تجربی و ریاضی خدماتین.من اگه برمیگشتم عقب قطع ...

جدا؟ معلمی رو ترجیح میدی به پزشکی؟

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.